back to top
35.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024

35.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024

Ολυμπιακός: Έτοιμος για το πρώτο βήμα στη σειρά με την Φενέρ

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακός και Φενέρμπαχτσε τίθενται αντιμέτωποι στο ΣΕΦ, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα playoffs της Euroleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στις 21:45-Novasports 4, στο κατάμεστο ΣΕΦ τη Φενέρμπαχτσε, με στόχο να ξεκινήσουν ιδανικά τη σειρά των προημιτελικών και να κάνουν το πρώτο και σημαντικότατο βήμα πρόκρισης στο Final-4 της φετινής διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός κατεβαίνει στην αποψινή αναμέτρηση έχοντας ξεπεράσει με δύο εύκολες νίκες το εμπόδιο του Άρη στον πρώτο γύρο των playoffs της Basket League, ενώ ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους για την αποψινή αναμέτρηση, μαζί και με τον Κάναν ο οποίος έχει μείνει εκτός από τη συνέχεια του ελληνικού πρωταθλήματος.

Από την άλλη, η Φενέρμπαχτσε του  Δημήτρη Ιτούδη έχει αρκετά προβλήματα να αντιμετωπίσει, αφού εκτός μάχης τέθηκαν οι τραυματίες Ντέβιν Μπούκερ, Νεμάνια Μπιέλιτσα και Σαμέτ Γκεγίκ, ενώ οι Γουίλμπεκιν, Γκούντουριτς και Μπιρσέν ταξίδεψαν στη χώρα μας, αλλά η συμμετοχή τους στο ματς είναι αμφίβολη.

Ο Ολυμπιακός ήταν ο νικητής και στις δύο φετινές συναντήσεις των δύο ομάδων, επικρατώντας μάλιστα και με μεγάλες διαφορές. Αρχικά νίκησε με το επιβλητικό 94-67 στο ΣΕΦ για τη 13η αγωνιστική, ενώ πέρασε και με 93-73 από την «Ulker Sports Arena » της Κωνσταντινούπολης.

Διαιτητές της αποψινής αναμέτρησης θα είναι οι Μιγκέλ Άνχελ Πέρεθ (Ισπανία), Μεντί Ντιφαλά (Γαλλία) και Τόμισλαβ Χορντόφ (Κροατία).

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα