31.2 C

31.2 C
Athens
Σάββατο, 17 Αυγούστου, 2024

Την υποψηφιότητα του ανακοίνωσε μέσα από τις φυλακές ο Ηλίας Κασιδιάρης

Διαβάστε επίσης

Την υποψηφιότητα του με το κόμμα Έλληνες ανακοίνωσε και επισήμως ο Ηλίας Κασιδιάρης μέσα από τις φυλακές όπου εκτίει την ποινή του για διευθυνση εγκληματικής οργανωσης.

Πρόεδρος του Κόμματος, με το οποίο ο ίδιος θα είναι υποψήφιος στη  Α’ Αθηνων θα είναι ο Καθηγητής της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων Ταξίαρχος Δημήτριος Χατζηλιάδης.

Έτσι σήμερα μέχρι το βράδυ που λήγει η προθεσμία υποβολής εμβλήματος και ονόματος από τα κόμματα αναμένεται να υποβληθεί υποψηφιότητα τόσο από το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη όσο και από το κόμμα ΕΑΝ υπό τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αναστάσιο Κανελλόπουλο , ο οποίος πριν λίγες μέρες είχε εκλεγεί πρόεδρος του κόμματος «Έλληνες».

Τα βλέμματα πλέον είναι στραμμένα στην απόφαση που θα λάβει εν ολομέλεια το Α1 τμήμα του Αρείου Πάγου και αναμένεται να ανακοινωθεί μέχρι το βράδυ της 3ης Μαίου με βάση την οποία θα ανακηρυχθούν τα πολιτικά κόμματα και θα κριθεί η συμμετοχή ή μη των κομμάτων Έλληνες και Εάν.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης αναφέρει ότι θα δώσει τη νομική και δικαστική στον Άρειο Πάγο  και σε περίπτωση που το κόμμα κοπεί και δεν επιτραπεί η συμμετοχή του στις εκλογές προαναγγέλλει με το δικό του τρόπο ακόμα και προσφυγή στη δικαιοσύνη για το αδίκημα της επαφής προδοσίας.

Μίνα Μουστάκα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ