back to top
28.9 C
Athens
Σάββατο, 17 Αυγούστου, 2024

28.9 C
Athens
Σάββατο, 17 Αυγούστου, 2024

Βαρουφάκης: Να μην αποκλειστεί το κόμμα Κασιδιάρη – Να τους συντρίψουμε στις εκλογές

Διαβάστε επίσης

Να μην αποκλειστεί το κόμμα Κασιδιάρη γιατί δεν είναι ποτέ λύση απέναντι σε κάποιον που θέλει να ακρωτηριάσει τη Δημοκρατία να την ακρωτηριάσεις εσύ εκ μέρους του δήλωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σταρ.

«Εμείς, ως ΜέΡΑ25  καταψηφίσαμε την τροπολογία. Δεν υπάρχει τρόπος να φωτογραφίσεις, να ορίσεις τι σημαίνει ναζισμός, τι σημαίνει ρατσισμός, τι σημαίνει αυτό το όνειδος, το μόρφωμα. Πρέπει να τους συντρίψουμε στις κάλπες, στους μαζικούς χώρους, σε όλες τις γωνιές της κοινωνίας, ειρηνικά» είπε ο Γραμματέας του Μέρα 25.

Σημείωσε δε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει προοδευτική διακυβέρνηση σε καμία των περιπτώσεων, διότι ένα προοδευτικό πρόγραμμα έπρεπε να έχει σφυρηλατηθεί  πριν από τις εκλογές. Για το αν το κόμμα του συμφωνεί με το να κλείσουν οι τράπεζες ο κ Βαρουφάκης είπε ότι προφανώς επειδή το Μέρα 25 μπαίνει στη Βουλή και μπαίνει πιο ισχυρό, δεν θέλουν κάποιοι να ακουστούν οι θέσεις μας και οι προτάσεις μας για τα κόκκινα δάνεια που είναι ένα μεγάλο ζήτημα, ενώ επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα ότι ένα πράγμα θέλει να μην μπεί το Μέρα 25 στη Βουλή.

Σε ερώτηση αν το σχέδιο ΔΗΜΗΤΡσχεδιο ΔΗΜΗΤΡΑΑ τορπιλίζει τα σενάρια μιας προοδευτικής διακυβέρνησης απάντησε ότι δεν θα έπρεπε γιατί είναι ένα τεχνοκρατικά άρτιο σύστημα και πως το κόμμα του έχει σχέδιο για επιστροφή σε άλλο νόμισμα όπως και η Γερμανία έχει σχέδιο για το μάρκο γιατί το ευρώ είναι επισφαλές.

Newsroom Αθήνα 984

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα