back to top
32.4 C
Athens
Δευτέρα, 19 Αυγούστου, 2024

32.4 C
Athens
Δευτέρα, 19 Αυγούστου, 2024

Ο Ολυμπιακός “κυνηγάει” το διπλό στην Πόλη

Διαβάστε επίσης

Η Φενέρμπαχτσε φιλοξενεί τον Ολυμπιακό για το game 3 της σειράς playoffs της Ευρωλίγκας, με τους ερυθρόλευκους να ψάχνουν τη νίκη που θα τους δώσει και πάλι το πλεονέκτημα της έδρας.

Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούνται στην «Ούλκερ Αρένα» από τη Φενέρμπαχτσε στις 20:45, NovaSports 4, στο Game 3 της μεταξύ τους σειράς, με στόχο να κάνουν το «διπλό» που θα τους επαναφέρει σε τροχιά πρόκρισης. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έβαλε πολύ δύσκολα στον Ολυμπιακό και κατάφερε τελικά να κάνει το break στην έδρα των «ερυθρόλευκων» στο δεύτερο παιχνίδι, νικώντας με σκορ 82-78.

Για τους ερυθρόλευκους ένα τουλάχιστον «διπλό» στην Πόλη στα δύο παιχνίδια είναι μονόδρομος, αλλιώς θα γνωρίσουν τον αποκλεισμό από τη συνέχεια της διοργάνωσης, παρά το γεγονός πως τερμάτισαν στην πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα πρέπει να ανεβάσει την απόδοσή της, προκειμένου να…στριμώξει στα σχοινιά την πολύ διαβασμένη Φενέρ. Η μάχη των ριμπάουντ θα είναι ένας από τους τομείς στους οποίους θα πρέπει να βελτιωθεί ο Ολυμπιακός και κυρίως στα αμυντικά.

Όσον αφορά τις απουσίες, ο Ολυμπιακός θα κατέβει με πλήρες ρόστερ, στοχεύοντας να πάρει όσο περισσότερα μπορεί από το ροτέισιον του Γιώργου Μπαρτζώκα. Από πλευράς Φενέρ, το απουσιολόγιο δεν είναι «λευκό», καθώς σίγουρα δεν θα αγωνιστεί, όπως και στα δύο πρώτα ματς, ο Ντέβιν Μπούκερ, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Σκότι Γουίλμπεκιν και Νεμάνια Μπιέλιτσα.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα