back to top
25.3 C
Athens
Παρασκευή, 7 Ιουνίου, 2024

25.3 C
Athens
Παρασκευή, 7 Ιουνίου, 2024

Παναθηναϊκός: Απέσυρε τα ασφαλιστικά μέτρα η ΕΟΕ για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ

Διαβάστε επίσης

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή πήρε τις εγγυήσεις που ήθελε από τον Λευτέρη Αυγενάκη, απέσυρε τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει, και σήμερα θα διεξαχθεί κανονικά το Διοικητικό Συμβούλιο για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό.

Το τελευταίο εμπόδιο για την παραχώρηση του κλειστού του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό φαίνεται ότι ξεπεράστηκε. Το πρωί της Τετάρτης η ΕΟΕ απέσυρε τα ασφαλιστικά μέτρα που οδήγησαν στην αναβολή του χθεσινού Δ.Σ του ΟΑΚΑ που είχε μοναδικό θέμα την συζήτηση για την μεταβίβαση των εγκασταστάσεων στον Παναθηναϊκό, κάτι που σημαίνει ότι θα διεξαχθεί κανονικά σήμερα στις 14:00 το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή χθες, μετά από ολομέλεια, την οποία ζήτησε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα, έτσι ώστε να αναβληθεί το Δ.Σ. της Τρίτης (2/5) που θα επικύρωνε την παραχώρηση.

Όπως τόνιζε στη μακροσκελή ανακοίνωσή της, η ΕΟΕ ήταν υπέρ του να παραχωρηθεί το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και τα προπονητήριά του στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με την προϋπόθεση να μην εκδιωχθούν από τους χώρους τα ερασιτεχνικά αθλήματα μέχρι την κατασκευή νέου πολυδύναμου κλειστού γυμναστηρίου.

Αυτό το πρόβλημα, μετά από επαφές της ΕΟΕ με τον Λευτέρη Αυγενάκη, φαίνεται να λύθηκε και η υπόθεση παραχώρησης του ΟΑΚΑ για 49 χρόνια στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, προχωράει κανονικά.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα