back to top
35.4 C
Athens
Τρίτη, 13 Αυγούστου, 2024

35.4 C
Athens
Τρίτη, 13 Αυγούστου, 2024

ΗΠΑ: Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από επίθεση ενόπλου στην Τζόρτζια – Ανάμεσά τους ο δράστης

Διαβάστε επίσης

Οικογενειακή τραγωδία φαίνεται πως εκτυλίχθηκε στο κέντρο της πόλης Μούλτρι, στη Τζόρτζια των ΗΠΑ.

Ο ιατροδικαστής της περιοχής έκανε γνωστό πως ένοπλος σκότωσε τη μητέρα και τη γιαγιά του και ακολούθως σκότωσε μια εργαζόμενη σε εστιατόριο της αλυσίδας McDonald’s στο κέντρο της πόλης. Στη συνέχεια ο δράστης αυτοκτόνησε.

Όπως μεταδίδει το Associated Press ο ιατροδικαστής δεν έδωσε την ταυτότητα του δράστη ή των θυμάτων και επίσης είπε ότι δεν ήξερε αν ο ένοπλος και η εργαζόμενη στα McDonald’s γνωρίζονταν μεταξύ τους.

Το Γραφείο Έρευνας της Τζόρτζια ανέφερε ότι υπήρξαν «πολλαπλοί θάνατοι» σε διαφορετικούς τόπους εγκλήματος στην περιοχή.

Η αστυνομία κατέκλυσε το εστιατόριο το πρωί της Πέμπτης (τοπική ώρα), διακόπτοντας την κυκλοφορία σε έναν από τους κεντρικούς δρόμους στην πόλη των 15.000 κατοίκων, που βρίσκεται περίπου τρεις ώρες νότια της Ατλάντα, κοντά σχετικά στη Φλόριντα.

Το Γραφείο Έρευνας της Τζόρτζια είπε ότι το αστυνομικό τμήμα του Μούλτρι ζήτησε τη βοήθειά του.

«Εργαζόμαστε για να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες και να εντοπίσουμε ορισμένους επιπλέον μάρτυρες», είπε ο ειδικός πράκτορας Τζέιμι Στάινμπεργκ.

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Μούλτρι, Σον Λάντσον, είπε στο Moultrie Observer ότι δεν υπάρχει άμεση απειλή για το κοινό.

Newsroom

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα