back to top
11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Π. Γερουλάνος: Ναι σε κυβέρνηση συνεργασίας

Διαβάστε επίσης

Υπέρ της κυβερνητικής συνεργασίας τάχθηκε ο υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στην Α΄ Αθήνας, Παύλος Γερουλάνος, μιλώντας στον Αθήνα 9,84 και στην Κατερίνα Παπαβασιλείου εκφράζοντας παράλληλα την διαφωνία του στον ισχυρισμό του πρωθυπουργού ότι η αυτοδυναμία εκπέμπει αίσθημα ασφάλειας.

«Διαφωνώ με την άποψη ότι μια αυτοδύναμη κυβέρνηση δημιουργεί την αίσθηση της ασφάλειας» υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι τα Τέμπη και οι υποκλοπές είναι τα αποτελέσματα της εξουσίας που είναι ανεξέλεγκτη.

«Aν υπήρχε δομικός έλεγχος ή συγκυβερνών κόμμα, να τραβήξει το αυτί της κυβέρνησης, δεν θα υπήρχε η αλλαγή του σχετικού νόμου για τις υποκλοπές, ούτε τα Τέμπη και η τοποθέτηση του σταθμάρχη εκεί, απόρροια της ανεξέλεγκτης εξουσίας και στις δύο περιπτώσεις» τόνισε.

Για το πρόγραμμα 11 σημείων που παρουσίασε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Γερουλάνος υπογράμμισε ότι το βασικό είναι η αποσυγκέντρωση της εξουσίας για καλύτερο έλεγχο, διεύρυνση της παραγωγικής βάσης ώστε να υπάρχει και δικαιότερη κατανομή του πλούτου: «Αν δεν συμφωνήσουμε στην αποσυγκέντρωση, δεν μπορεί να γίνει κάτι. Για παράδειγμα, μπορεί να πούμε πως δεν φτάνουν και πρέπει να αυξηθούν τα κονδύλια στην Παιδεία, το ζήτημα όμως  είναι να συμφωνήσουμε στο τι Παιδεία θέλουμε».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα