back to top
32.4 C
Athens
Δευτέρα, 19 Αυγούστου, 2024

32.4 C
Athens
Δευτέρα, 19 Αυγούστου, 2024

Φενερμπαχτσέ-Ολυμπιακός: Πρόκριση από σήμερα θέλουν οι ερυθρόλευκοι

Διαβάστε επίσης

Μία νίκη μακριά είναι πλέον το Κάουνας για τον Ολυμπιακό και στόχος των ερυθρόλευκων είναι να την πάρει απόψε και να μην χρειαστεί και πέμπτο παιχνίδι με την Φενερμπαχτσέ.

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν ξανά στο «Ulker Sports and Event Hall» τη Φενέρμπαχτσε στις 20:45 Novasports Prime, για το τέταρτο ματς των playoffs. Η ψυχολογία στον Ολυμπιακό είναι στα ύψη μετά το «break» στο τρίτο ματς, με το τεράστιο τρίποντο του Κώστα Σλούκα, που τους έδωσε τη νίκη με σκορ 72-71.

Οι πανηγυρισμοί στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο κράτησαν λίγες ώρες, καθώς ακολουθεί αμέσως το τέταρτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες. Το θετικό για τον Γιώργο Μπαρτζώκα είναι πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και έτσι θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Στη Φενέρμπαχτσε μετά το σοκ της ήττας, ξέρουν ότι το αποψινό ματς είναι τελικός επιβίωσης, καθώς σε περίπτωση ήττας τελειώνει η φετινή τους παρουσία στην Ευρωλίγκα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Δημήτρης Ιτούδης θα στερηθεί σίγουρα τις υπηρεσίες του Ντέβιν Μπούκερ. Από ‘κει και πέρα, οι Σκότι Γουίλμπεκιν και Νεμάνια Μπιέλιτσα προπονήθηκαν κανονικά και ο Έλληνας τεχνικός θα αποφασίσει εάν θα συμπεριλάβει κάποιον από τους δύο στη δωδεκάδα.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα