back to top
19.5 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

19.5 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 19:00

Διαβάστε επίσης

Σε υψηλούς τόνους συνεχίζεται η προεκλογική εκστρατεία των κομμάτων.

Σε λίγη ώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει στο κλειστό γυμναστήριο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Άρτας. Νωρίτερα από την Πάργα δεσμεύθηκε για καλύτερους μισθούς την επόμενη τετραετία, ενώ προηγήθηκε επίσκεψή του στην Παραμυθιά απ όπου μίλησε για τα εξαιρετικά επικίνδυνα, όπως τα χαρακτήρισε, σενάρια της επόμενης μέρας των εκλογών ενώ το πρωί στον ΑΝΤ1 ανέφερε ότι έχουμε μεγάλες διαφορές με το ΠΑΣΟΚ.

Αυτή την ώρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιεί ομιλία στην πλατεία Λαού, στη Λαμία. Μιλώντας το πρωί στο OPEN ο κ Τσίπρας τόνισε ότι “Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και με μισή μονάδα να κερδίσει τις εκλογές θα επιχειρήσει να σχηματίσει κυβέρνηση “κουρελού”. Θα ψάξει να βρει τον τρόπο να κυβερνήσει ακόμα και με διάφορες «μεθοδεύσεις»”, δήλωσε χαρακτηριστικά. Αύριο θα παραχωρήσει συνέντευξη στο Mega, στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”.

«Νέο ΕΚΑΣ για 350.000 συνταξιούχους και κατάργηση της προσωπικής διαφοράς» πρότεινε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλακης από τα Γρεβενά. Σε λίγη ώρα ομιλία του σε ανοιχτή εκδήλωση στο αρχαίο θέατρο της Λάρισας. Επίσης απόψε στις 10:00 θα μεταδοθεί συνέντευξή του στο Action 24 και στις 11:30 θα παραχωρήσει συνέντευξη στον ΑΝΤ1 και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Σε προεκλογική συγκέντρωση στην Πλατεία Δαβάκη, στην Καλλιθέα θα μιλήσει αύριο το βράδυ ο ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Είναι να απορεί κανείς με όλες αυτές τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, που αποδεικνύουν ότι ούτε σχέδιο έχει ούτε πρόγραμμα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, κ. Κυριάκος Βελόπουλος. Στις 19:30 Ο Κυριάκος Βελόπουλος θα παραχωρήσει συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο του Action24.

Ο Γραμματέας του ΜΕΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, θα μιλήσει απόψε στις 8:00 στην κεντρική πλατεία Περιστερίου. Θα προηγηθεί συνέντευξη του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Τραγωδία στην Καλλιθέα. Ένα κορίτσι 12 ετών έχασε τη ζωή του όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στη Λεωφόρο Θησέως στις 2:30 το μεσημέρι. Συνελήφθη ο 32χρονος οδηγός του αυτοκινήτου.

Αύριο αναμένεται να ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα του προγράμματος «Ανακυκλώνω – Αλλάζω θερμοσίφωνα» για τοποθέτηση ηλιακού θερμοσίφωνα με επιδότηση.

Άδεια διάρκειας από μια έως και τρεις εργάσιμες ημέρες δικαιούνται οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα, προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα κατά τις βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαΐου, ανάλογα με την απόσταση που θα πρέπει να διανύσουν και την διάρκεια της εβδομαδιαίας εργασίας τους.

Η καθηγήτρια Ιατροδικαστικής Χαρά Σπηλιοπούλου, η οποία από τα πρώτα λεπτά που βρέθηκε στο σκηνικό του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά «ξεκλείδωσε» σημαντικά στοιχεία για τις συνθήκες της δολοφονίας της 20χρονης Κάρολαιν Κράουτς βρέθηκε στο βήμα του μάρτυρα καταθέτοντας στη δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας. Η μάρτυρας ήταν το κομβικό εκείνο πρόσωπο που παρατήρησε πως η Καρολάιν φορούσε «smart» ρολόι το οποίο παρέδωσε στην αστυνομία. Από τις καταγραφές του ρολογιού , σύμφωνα με τη μάρτυρα , προκύπτει πως η Καρολάιν για 5 λεπτά προσπαθούσε να αναπνεύσει μέχρι που σταμάτησε η καρδιά της. Η δίκη θα συνεχιστεί στις 30 Μαίου.

Με την απολογία του 9ου κατηγορούμενου ολοκληρώθηκε η σημερινή διαδικασία στη δίκη για τη δολοφονία, με οπαδικά κίνητρα, σε βάρος του 19χρονου ‘Αλκη Καμπανού. Ο 26χρονος συνοδηγός του τρίτου αυτοκινήτου, ομολόγησε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, ότι μαχαίρωσε δύο φορές τον φίλο του ‘Αλκη, αλλά δήλωσε άγνοια για το ποιος χτύπησε τον 19χρονο. Η δίκη θα συνεχιστεί την Πέμπτη.

Προθεσμία για να απολογηθούν αύριο έλαβαν οι 4 ανήλικοι που κατηγορούνται για τον βιασμό μιας 22χρονης στον Τύρναβο, το περασμένο Σάββατο.

Στην Ισπανία. Συνδικάτα και εργοδοτικές οργανώσεις συμφώνησαν για αυξήσεις μισθών κατά 4% φέτος και κατά 3% το 2024 και το 2025.

ΚΑΙΡΟΣ

Νεφώσεις αύριο στην Αττική, με πιθανότητα βροχών το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα