back to top
29 C
Athens
Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

29 C
Athens
Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Champions League: Το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό κρίνεται στο Μιλάνο

Διαβάστε επίσης

Ίντερ και Μίλαν διασταυρώνουν τα ξίφη στους «Τζουζέπε Μεάτσα» στον 2ο ημιτελικό του Champions League, με τους «ροσονέρι» να ψάχνουν την ανατροπή, για να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης.

Η Ίντερ έχει το πλεονέκτημα του 2-0 του πρώτου παιχνιδιού πριν από έξι βράδια και πηγαίνει με ανεβασμένη ψυχολογία στο «derby della Madoninna». Ο Σιμόνε Ιντζάγκι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Σκρίνιαρ, ο οποίος είναι τραυματίας εδώ και αρκετό καιρό, ενώ αμφίβολη είναι η παρουσία του Χοακίν Κορέα, που αποχώρησε με ενοχλήσεις από την αναμέτρηση με τη Σασουόλο.

Από την άλλη ο Στέφανο Πιόλι ξεκούρασε Καλάμπρια, Κρούνιτς, Ζιρού και Τεό Ερναντές, προκειμένου να τους έχει έτοιμους για το μεγάλο αποψινό παιχνίδι. Η Μίλαν θα προσπαθήσει να κάνει τη μεγάλη ανατροπή, καθώς δεν εντυπωσίασε με την εμφάνιση της στο πρώτο παιχνίδι, στο οποίο έχασε πολύ εύκολα με 2-0. Στο αγωνιστικό κομμάτι, πέραν του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Μπενασέρ, αμφίβολοι είναι οι Μεσίας και Κρούνιτς, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Σημαντική θα είναι η επιστροφή του Λεάο, ο οποίος είναι με διαφορά ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της Μίλαν τη φετινή σεζόν.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα