back to top
21.8 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

21.8 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Χ. Θεοχάρης: Το μήνυμα που στέλνει ο ελληνικός λαός είναι «κινηθείτε γρηγορότερα, σταθερότερα, τολμηρότερα»

Διαβάστε επίσης

Η ευρεία νίκη που φαίνεται να διαγράφει η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν πέραν κάθε προσδοκίας, σύμφωνα με τον Χάρη Θεοχάρη, υποψήφιο βουλευτή στον Νότιο Τομέα Αθηνών με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στους Γιάννη Λαυράνο, Νίκο Καρούτζο και Δημήτρη Τζιβελέκη, το μήνυμα που στέλνει ο ελληνικός λαός με την ψήφο του είναι «κινηθείτε γρηγορότερα, σταθερότερα, τολμηρότερα».

«Αυτό θα πρέπει να είναι το στίγμα μας για την επόμενη τετραετία και η ΝΔ είναι ημόνη η κυβέρνηση που μπορεί να το πετύχει», επισήμανε, σημειώνοντας ότι οι πολίτες βαθμολόγησαν με θετικό πρόσημο την διακυβέρνηση της ΝΔ.

«Ο σταθερός πολιτικός της λόγος που κοιτάζει στο μέλλον, επιβραβεύεται. Αντιθέτως η τοξικότητα, ο μηδενισμός και η αποσύνδεση από την πραγματικότητα από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ που προσπάθησε να δημιουργήσει ένα κλίμα διχασμού, απέτυχε και αυτό οφείλει να το λάβει σοβαρά υπόψιν η ηγεσία του», υπογράμμισε.

Και πρόσθεσε: «Υπάρχει μια ξεκάθαρη επιλογή για κυβέρνηση σταθερότητας και τετραετίας. Φυσικά, είναι υπαρκτός ο κίνδυνος της χαλάρωσης , της αποσυσπείρωσης και της χαλαρής ψήφου στις δεύτερες εκλογές, όμως, θεωρώ ότι ο ελληνικός λαός θα αποφασίσει για μια ακόμη φορά με σοφία».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα