back to top
36.2 C
Athens
Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

36.2 C
Athens
Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Ε. Λιακούλη: Το ΠΑΣΟΚ ξαναήρθε, έχουμε αναμόχλευση του πολιτικού σκηνικού και αναδιανομή δυνάμεων

Διαβάστε επίσης

Πανηγυρικό είναι το κλίμα στη Χαριλάου Τρικούπη παρακολουθώντας τη ροή των εκλογικών αποτελεσμάτων που δίνουν ένα σημαντικό ποσοστό στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

«Το σκηνικό έχει ξεκινήσει να ανατρέπεται. Το ΠΑΣΟΚ ξαναήρθε. Έχουμε αναμόχλευση του πολιτικού σκηνικού και αναδιανομή δυνάμεων. Αυτό που πρέπει να κάνει το ΠΑΣΟΚ είναι να μείνει συνεπές, σταθερό και ειλικρινές. Να δώσει το πρόγραμμά του στο λαό, χωρίς συμφωνίες κάτω από το τραπέζι», ανέφερε η Ευαγγελία Λιακούλη, υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στη Λάρισα, μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στους Γιάννη Λαυράνο, Νίκο Καρούτζο και Δημήτρη Τζιβελέκη.

Σχολιάζοντας την χαμηλή επίδοση του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, στρώνοντας στην πραγματικότητα το κόκκινο χαλί για να έρθει ξανά ισχυρός ο κ. Μητσοτάκης. Όταν μια κυβέρνηση όπως η ΝΔ η οποία δημιούργησε ένα επιτελικό κράτος υποκλοπών, ρουσφετολογικό, πελατειακό, με τρύπες στο ΑΣΕΠ και με διαγωνισμούς μαϊμού καταφέρνει να επανέρχεται ενισχυμένη , αυτό δείχνει ότι ο ελληνικός λαός δεν μπόρεσε να εμπιστευτεί την αξιωματική αντιπολίτευση».

Ερωτηθείσα ποια εκτιμά ότι είναι η στόχευση στην δεύτερη εκλογική μάχη, υπογράμμισε: «Ο λαός έκρινε μεταξύ του διπόλου ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ. Η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ είναι συντριπτική. Στις επόμενες εκλογές οι πολίτες δεν θα έχουν να επιλέξουν μεταξύ αυτών των δύο αλλά ανάμεσα σε προτάσεις διακυβέρνησης της χώρας που θα γίνουν ορατές και από το ΠΑΣΟΚ και με πιο ξεκάθαρο τρόπο. Έχουμε τεράστια ευθύνη και πολύ μεγάλο εθνικό και ιστορικό βάρος να διατυπώσουμε την πρότασή μας στον ελληνικό λαό κατά τέτοιο τρόπο που να την επιλέξει γιατί και θα την αναλύσουμε και θα την τεκμηριώσουμε και θα πείσουμε γι’ αυτό».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα