back to top
34.4 C
Athens
Δευτέρα, 29 Ιουλίου, 2024

34.4 C
Athens
Δευτέρα, 29 Ιουλίου, 2024

Εβδομάδα γαστρονομίας για άτομα με διαβήτη: Ειδικό μενού σε 9 εστιατόρια Αθήνας και Θεσσαλονίκης

Διαβάστε επίσης

Εννέα εστιατόρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από την Πέμπτη 25 Μαΐου και για μία εβδομάδα διαμορφώνουν ειδικά μενού για τα άτομα με διαβήτη.

Η Εβδομάδα Γαστρονομίας οργανώνεται από τον ελληνικό οδηγό γαστρονομίας FNL σε συνεργασία με την Abbott και το σύστημα παρακολούθησης γλυκόζης FreeStyle Libre και είναι αφιερωμένη στα άτομα με διαβήτη. Ειδικότερα, από την Πέμπτη 25 Μαΐου έως και την Πέμπτη 1 Ιουνίου επιλεγμένα εστιατόρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα διαμορφώσουν ειδικά menu, απόλυτα συμβατά με τις διατροφικές επιλογές των ανθρώπων με διαβήτη, με την επιστημονική επιμέλεια και τις οδηγίες του Κλινικού Διαιτολόγου-Βιολόγου κ. Χάρη Δημοσθενόπουλου. Στόχος της πρωτοβουλίας είναι να αναδείξει την αξία και το δικαίωμα των πάνω από 1.000.000 Ελλήνων πολιτών που έχουν διαβήτη, να απολαμβάνουν νόστιμο και καλό φαγητό.

Στην πρώτη αυτή εβδομάδα που φιλοδοξεί να καταστεί θεσμός και να συμπαρασύρει/ εμπνεύσει εστιατόρια σε ολόκληρη την Ελλάδα, θα συμμετέχουν το Botrini’s, το Ziller’s , το Upon, το Cookoovaya, το Artisanal, το Lost και το Malabar από την Αθήνα και τα Μαύρη Θάλασσα και Marrone Restaurant από την Θεσσαλονίκη.

Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://www.fnl-guide.com/gr/el/restaurant-topics/fnl-diabetes-dine-out-week/.

 

Νίνα Κομνηνού

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα