back to top
26 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

26 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Roland Garros: Πρεμιέρα με Μούχοβα η Σάκκαρη

Διαβάστε επίσης

Η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει στον 1ο γύρο του Roland Garros την Τσέχα Καρολίνα Μούχοβα η οποία είχε αποκλείσει πέρσι την Ελληνίδα τενίστρια στον 2ο γύρο της διοργάνωσης.

Σε περίπτωση που η Ελληνίδα τενίστρια καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Τσέχας, τότε στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει είτε την ημιφιναλίστ του 2022, Νάντια Ποντορόσκα, είτε την Γαλλίδα Τζεσικά Πονσέτ.

Στον 3ο γύρο πιθανές υποψήφιες σε περίπτωση που βρεθεί εκεί η Σάκκαρη θα είναι μια εκ των Ζιλ Τάιχμαν και Ιρίνα-Καμίλα Μπέγκου (την οποία η Σάκκαρη κέρδισε στη Μαδρίτη φέτος), ενώ στον 4ο γύρο και πάντα από τη στιγμή που επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις, η Σάκκαρη θα παίξει λογικά με την Μπελίντα Μπέντσιτς.

Στα προημιτελικά λογικά θα αντιμετωπίσει την Αμερικανίδα και Νο3 του ταμπλό, Τζέσικα Πεγκούλα, ενώ στο πιθανό σενάριο να κάνει ό,τι και το 2021 περνώντας στα ημιτελικά, τότε η λογική λέει (πάντα βάσει seeded) ότι θα βρει μπροστά της μια εκ των Καρολίν Γακρσία, Ντάρια Κασάτκινα, Καρολίνα Πλίσκοβα με το μεγάλο φαβορί φυσικά να είναι η Αρίνα Σαμπαλένκα.

Στον τελικό το μεγάλο φαβορί είναι φυσικά στο πάνω μέρος του ταμπλό και δεν είναι άλλη από την κάτοχο του τίτλου και Νο1 του κόσμου, Ίγκα Σφιόντεκ, ενώ επίσης θέση για τον τελικό βάζει και η φορμαρισμένη Έλενα Ριμπάκινα με την οποία η Πολωνή θα αγωνιστεί λογικά στα ημιτελικά.

Πιθανό μονοπάτι της Σάκκαρη μέχρι τον τελικό

1R: Καρολίνα Μούχοβα
2R: Ποντορόσκα/Πονσέτ
3R: Ιρίνα-Καμίλα Μπέγκου
4R: Μπελίντα Μπέντσιτς
QF: Τζέσικα Πεγκούλα
SF: Αρίνα Σαμπαλένκα
F: Ίγκα Σφιόντεκ/Έλενα Ριμπάκινα
Πιθανοί προημιτελικοί

Ίγκα Σφιόντεκ – Κόρι Γκοφ
Έλενα Ριμπάκινα – Ονς Ζαμπέρ
Μαρία Σάκκαρη – Τζέσικα Πεγκούλα
Καρολίν Γκαρσία – Αρίνα Σαμπαλένκα

πηγή tennis24

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα