back to top
20.2 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

20.2 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Απέκλεισε εκ νέου μετεκλογική συνεργασία με τη ΝΔ ο Κ. Βελόπουλος

Διαβάστε επίσης

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συνεργαστώ με τη ΝΔ» είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος μιλώντας στο Μέγκα αναφερόμενος στα σενάρια μετεκλογικών συνεργασιών μετά την κάλπη της 25ης Ιουνίου.

«Διαβάζω το πρόγραμμα της ΝΔ του 2019 που αναφέρει ότι θα μειώσει το ΦΠΑ και δεν έκανε τίποτα από αυτά. Εγώ δεν θα μπορέσω να πάω στην Μακεδονία αν συνεργαστώ με την Νέα Δημοκρατία», υπογράμμισε.

Όσον αφορά στους παράγοντες που θα επηρεάσουν τις δεύτερες κάλπες ο κ. Βελόπουλος σχολίασε ότι «θα κριθούν στην αλαζονεία του Κυριάκου Μητσοτάκη, από αλαζόνας να γίνει ηγεμόνας. Αν είναι να κάνουμε εκλογές μέχρι να σβήσει ο ήλιος, επειδή θέλει ο πρωθυπουργός να πάρει 180 βουλευτές, μιλάμε για τραγωδία στην Δημοκρατία».

Πρόσθεσε δε ότι επειδή έχει καλούς επικοινωνιολόγους, προσπαθεί εκβιάζοντας τον κόσμο να πάρει τους 180 που θέλει, ενώ για τον Νίκο Ανδρουλάκη είπε ότι «θα ήθελε να είναι το δεκανίκι του κ. Μητσοτάκη, αλλά λόγω εκλογών δεν πάει κάτι καλά μεταξύ τους». Σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη στην Δράμα ότι κάποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την θρησκεία σχολίασε: «Εγώ δεν το έχω κάνει ποτέ αυτό. Το έχει κάνει όμως ο κ. Μητσοτάκης που έβγαλε φωτογραφίες στην Ανάσταση. Δεν εργαλειοποιείς την πίστη σου».

Τέλος, σχετικά με την σύμβαση των μαχητικών F-35 ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης τόνισε ότι δεν υπογράφει αν δεν δει πρώτα τη σύμβαση.

Newsroom Αθήνα 9.84

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα