back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο ηθοποιός Αναστάσης Κολοβός… SOLO στον Αθήνα 9.84!

Διαβάστε επίσης

Κάθε Κυριακή στις 11.00 το πρωί και για μια ώρα ένας καλεσμένος αυτοσχεδιάζει στο μικρόφωνο του Αθήνα 984!

Αποκαλύπτεται, συγκινείται, χαμογελάει, θυμάται στιγμές της δημιουργικής του πορείας και μοιράζεται εικόνες από το παρόν και το μέλλον του.

Αυτή την Κυριακή 11 Ιουνίου είναι καλεσμένος ο ηθοποιός Αναστάσης Κολοβός.

Γεννήθηκε στη Χαλκίδα, σπούδασε στο Φυσικό αλλά προτίμησε την υποκριτική και αποφοίτησε από την Δραματική Σχολή «Ίασμος» του Βασίλη Διαμαντόπουλου.

Έχει στο ενεργητικό του ενδιαφέρουσες και πολυδιάστατες συνεργασίες στον κινηματογράφο, στο θέατρο αλλά και στην τηλεόραση όπου και αγαπήθηκε ιδιαιτέρα στο ρόλο του Μάκη Ζούβα στο σήριαλ «Έλα στη θέση μου».

Φέτος ο Αναστάσης Κολοβός πρωταγωνιστεί στη θεατρική μεταφορά του θρυλικού «Τσίου…» του Μάκη Παπαδημητράτου, το απόλυτο underground σύμβολο του ελληνικού σινεμά, που επιστρέφει το καλοκαίρι, 18 χρόνια μετά την πρώτη του προβολή, αυτή τη φορά με τη μορφή θεατρικής παράστασης.

Η πολυβραβευμένη ταινία-μύθος, με το χαμηλότερο μπάτζετ στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου και τις ατάκες που έγιναν viral πριν ακόμα γεννηθεί ο όρος, έρχεται από 15 Ιουνίου και μόνο για 20 βράδια στον ΒΟΤΑΝΙΚΟ .

 

«ΤΣΙΟΥ… Η παράσταση», με ένα εξαιρετικό πρωταγωνιστικό καστ, τους ηθοποιούς της πολυβραβευμένης ταινίας, που ξαναμπαίνουν στους ρόλους τους αλλά και σημαντικές προσθήκες. Ταυτόχρονα, διεθνείς Έλληνες ζωγράφοι kai street artists θα συμμετέχουν στην παράσταση, κατά τη διάρκεια της οποίας θα ολοκληρώνουν ένα έργο τους, σε έναν «δρόμο» της Αθήνας του Τσίου.

 

Επιμέλεια και παραγωγή εκπομπής: Αριστέα Γιάννου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα