back to top
18.7 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

18.7 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Συντάξεις Ιουλίου 2023: Πότε θα γίνει η πληρωμή

Διαβάστε επίσης

Από την Τρίτη 27 έως και την Παρασκευή 30 του μηνός, αναμένεται να καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις Ιουλίου σε 2,6 εκατομμύρια δικαιούχους, ενώ αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση από τον ΕΦΚΑ, εντός των επομένων ημερών.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η πληρωμή των συντάξεων, θα ξεκινήσει την Τρίτη 27 Ιουνίου, με τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους αυτοαπαχολούμενους, τους αγρότες, τους συνταξιούχους του ΝΑΤ, του ταμείου των εργαζομένων στα μέσα ενημέρωσης και τη ΔΕΗ.

Την Τετάρτη 28 του μηνός, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις από το ΙΚΑ, τις τράπεζες, τα εντασσόμενα στον ΕΦΚΑ ταμεία (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), τον ΟΤΕ και το Δημόσιο στους δικαιούχους των οποίων ο ΑΜΚΑ λήγει σε μονό αριθμό (1, 3, 5, 7 και 9).

Την Πέμπτη 29 Ιουνίου, θα πιστωθούν οι συντάξεις στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων των ίδιων φορέων με ΑΜΚΑ σε ζυγό αριθμό (0, 2, 4, 6 και 8).

Η ίδια διαδικασία θα ακολουθηθεί για τις προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος, ενώ

την Παρασκευή 30 Ιουνίου, ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλει τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων.

Δημήτρης Κωστάκος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα