back to top
18.7 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

18.7 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Πανελλαδικές: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για τη βαθμολογία των υποψηφίων μέσω sms

Διαβάστε επίσης

Σήμερα ανοίγει, για τους υποψήφιους των Πανελλαδικών, η πλατφόρμα για την υποβολή των στοιχείων τους, προκειμένου να ενημερωθούν με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους για τη βαθμολογία και τη σχολή εισαγωγής τους.

Το υπουργείο Παιδείας ενημερώνει τους φετινούς υποψήφιους ότι στην πλατφόρμα αυτή, έχουν τη δυνατότητα να καταχωρίσουν ή να επιβεβαιώσουν τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου στην ιστοσελίδα www.smsresults.minedu.gov.gr προκειμένου να ενημερωθούν με γραπτό μήνυμα sms, για τη βαθμολογία τους καθώς και τη σχολή και το τμήμα.

«Η δυνατότητα που δίνεται στους υποψηφίους να ενημερωθούν για τις βαθμολογίες τους μέσω του κινητού τους τηλεφώνου, αποτελεί ένα επιπλέον εργαλείο για τα παιδιά, καθώς μπορούν επίσης να ενημερωθούν από την εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας results.it.minedu.gov.gr» τονίζεται στην ανακοίνωση του υπουργείου. Σημειώνεται ότι στην εφαρμογή αυτή, οι μαθητές θα χρειαστεί να πληκτρολογήσουν τον οκταψήφιο κωδικό τους, το αρχικό γράμμα από το επίθετό τους, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο με κεφαλαία.

Όσον αφορά στα αποτελέσματα πηγές του υπουργείου Παιδείας σημειώνουν ότι οι βαθμολογίες θα ανακοινωθούν στο τέλος Ιουνίου, το αργότερο στις αρχές του Ιουλίου ωστόσο γίνεται προσπάθειες και για νωρίτερα, ακόμα και πριν τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Ταυτόχρονα, θα ανακοινωθούν και τα σχετικά στατιστικά στοιχεία, όπως και ο ακριβής αριθμός των συμμετεχόντων στις φετινές Πανελλαδικές.

Ισίδωρος Ρούσσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα