back to top
30.9 C
Athens
Πέμπτη, 15 Αυγούστου, 2024

30.9 C
Athens
Πέμπτη, 15 Αυγούστου, 2024

Δολοφονία 27χρονης: Αναχώρησαν για την Πολωνία η μητέρα και ο σύντροφός της – Αύριο η απολογία του 32χρονου υπόπτου

Διαβάστε επίσης

Στον 32χρονο από το Μπαγκλαντές επικεντρώνονται πλέον οι έρευνες της αστυνομίας για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω. Ο 32χρονος αναμένεται να απολογηθεί αύριο Τετάρτη, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπήρξε και συνεργός στη δολοφονία και τη μεταφορά του πτώματος.

Ο συνήγορος του 32χρονου φερόμενου ως δράστη της ανθρωποκτονίας, Ζαφείρης Δρόσος, είχε ολιγόλεπτη συνάντηση με τον πελάτη του, προκειμένου να συνταχθεί η αυριανή απολογία του. Μιλώντας στην ΕΡΤ είπε, πως το μόνο, που επαναλαμβάνει ο πελάτης του είναι η αθωότητά του.

Εν τω μεταξύ, όπως έγινε γνωστό αναχώρησαν από το νησί η μητέρα και ο σύντροφος της 27χρονης κοπέλας, ωστόσο παραμένουν στη διάθεση των αρχών εφόσον προκύψουν νέα στοιχεία. Ο νεαρός που έχει ισχυρό άλλοθι για την ώρα της δολοφονίας της Αναστάζια έδωσε αρκετές φορές κατάθεση στην αστυνομία. Ακόμα και χθες, Δευτέρα, για περίπου δυο ώρες απαντούσε στις ερωτήσεις των Αρχών, που σύμφωνα με πληροφορίες αφορούσαν διευκρινήσεις σχετικά με τη βραδιά της εξαφάνισης αλλά και μηνύματα που είχαν ανταλλάξει καθώς φαίνεται ότι η σχέση τους είχε διαταραχθεί.

Με πληροφορίες από ertnews.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα