back to top
28.4 C
Athens
Δευτέρα, 19 Αυγούστου, 2024

28.4 C
Athens
Δευτέρα, 19 Αυγούστου, 2024

Ο. Κεφαλογιάννη: Υπάρχει δυνατότητα για μέτρα 3 δισ. ευρώ εκτός Μεσοπρόθεσμου

Διαβάστε επίσης

«Οι πολίτες θα ψηφίσουν με βασικό γνώμονα ποιος πιστεύουν ότι μπορεί να ανταποκριθεί καλύτερα στις προκλήσεις των καιρών. Ποιος μπορεί να δώσει λύση στα προβλήματά τους και να πάει τη χώρα ποιο πέρα. Η ΝΔ έχει καλύψει τους πολίτες τόσο με το πρόγραμμά της όσο και με την τετραετή της διακυβέρνηση, στη διάρκεια της οποίας έδωσε δείγματα γραφής και από ό,τι φάνηκε βρίσκουν την πλειοψηφία των πολιτών σύμφωνη» δήλωσε η υποψήφια με τη ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στις Ελεονώρα Ορφανίδου και Ελευθερία Κουμάντου.

Αναφερόμενη στις δηλώσεις του  Θεόδωρου Σκυλακάκη, ο οποίος τόνισε ότι η ΝΔ δεν μπορεί να συμπεριλάβει όλες τις προεκλογικές της υποσχέσεις στο Πρόγραμμα Σταθερότητας, η κ. Κεφαλογιάννη υπογράμμισε:

«Το θέμα έχει ξεκαθαριστεί. Είναι ένα κοστολογημένο πρόγραμμα ύψους 9 δισ. Στο Μεσοπρόθεσμο έχουν προσδιοριστεί τα 6.3 δισ. και τα υπόλοιπα 3  θα έχουμε τη δυνατότητα να υλοποιηθούν μέσα από τον δημοσιονομικό χώρο που έχουμε δημιουργήσει»

Και εξήγησε: «Στο Πρόγραμμα Σταθερότητας υπάρχει δυνατότητα, να ληφθούν, χωρίς να έχουν προσδιοριστεί επακριβώς στο  μεσοπρόθεσμο, μέτρα ύψους περίπου 3 δισ.»

Σχολιάζοντας το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων για τα Τέμπη η κ. Κεφαλογιάννη είπε πως έχει τη σημασία του. Η υπόθεση είναι στα χέρια της Δικαιοσύνης  όπως και το σύνολο της δικογραφίας στην οποία περιλαμβάνεται το πόρισμα και θα αποδοθούν ευθύνες: «Οι πολιτικές ευθύνες αναλήφθηκαν με την παραίτηση  Καραμανλή, οι ποινικές θα αποδοθούν από τη Δικαιοσύνη», τόνισε χαρακτηριστικά η κυρία Κεφαλογιάννη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα