back to top
30.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024

30.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024

Κλήσεις σε 21 παίκτες για το προ-Προολυμπιακό τουρνουά από τον Αταμάν

Διαβάστε επίσης

O Ομοσπονδιακός τεχνικός της Τουρκίας και προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, κάλεσε σε προετοιμασία 21 παίκτες ενόψει της συμμετοχής της εθνικής Τουρκίας στο προ-Προολυμπιακό τουρνουά.

Η Τουρκία θα φιλοξενήσει το ένα από τα πέντε Προολυμπιακά τουρνουά μπάσκετ από τις 12 έως τις 20 Αυγούστου. Σαράντα εθνικές ομάδες που δεν κατάφεραν να προκριθούν στο Ολυμπιακό Τουρνουά μπάσκετ του Παρισιού (2024) έχουν μία δεύτερη μέσα από τα προολυμπιακά τουρνουά, από τα οποία θα προκύψουν πέντε εθνικές ομάδες που θα προκριθούν στον δεύτερο γύρο, δηλαδή στο Προολυμπιακό τουρνουά.

Στις κλήσεις του Εργκίν Αταμάν βρίσκονται οι Σέιν Λάρκιν και Σκότι Ουίλμπεκιν, αλλά μόνο ένας εξ αυτών έχει δικαίωμα συμμετοχής (νατουραλιζέ). Ανάμεσα στους 21 που κλήθηκαν στην προετοιμασία βρίσκονται και οι Κορκμάζ, Οσμάν και Σενγκούν.

Οι 21 παίκτες που κάλεσε ο Εργίν Αταμάν στην προετοιμασία είναι οι εξής: Σενγκούν, Ουγκιουρλού, Μπουγιουκτουντσέλ, Οσμάν, Οζντεμίρογλου, Οσμάνι, Γιλμάζ, Γκάζι, Χαλταλί, Κορκμάζ, Σιπάχι, Ουλουμπάι, Μπιτίμ, Γιουρτσεβέν, Καμπατσά, Γουίλμπεκιν, Σανλί, Λάρκιν, Χαζέρ, Αρσλάν, Σαϊμπίρ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα