back to top
21.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

21.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Τσίπρας: Μέχρι το τελευταίο λεπτό θα βρισκόμαστε στις επάλξεις του αγώνα

Διαβάστε επίσης

Την ενδυνάμωση του ΣΥΡΙΖΑ με στόχο την ανατροπή των πολιτικών συσχετισμών στης κάλπες της Κυριακής έθεσε ως στόχο ο Α. Τσίρας, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Αντ1.

Όπως εξήγησε είναι ζήτημα σταθερότητας του πολιτικού συστήματος και υγείας της δημοκρατίας στην επόμενη Βουλή να υπάρχει ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση απέναντι στη Νέα Δημοκρατία, η οποία επιδιώκει να στήσει ένα ανεξέλεγκτο καθεστώς.

“Δεν πετάμε στα σύννεφα, αλλά μέχρι το τελευταίο λεπτό θα βρισκόμαστε στις επάλξεις του αγώνα για την ανατροπή των συσχετισμών” τόνισε ο Α. Τσιπρας.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε επίθεση στον Κ. Μητσοτάκη για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε τα ζητήματα της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη, τον κατηγόρησε για κρυφή ατζέντα στο κυβερνητικό του πρόγραμμα, επισημαίνοντας πως “όλα όσα έχει εξαγγείλει είναι στον αέρα”.

Ερωτηθείς για το τι θα πράξει την επόμενη ημέρα εάν το αποτέλεσμα των εκλογών είναι και πάλι αρνητικό για τον ΣΥΡΙΖΑ ο Α. Τσίπρας επανέλαβε πως ο ίδιος δεν έχει φυγομαχήσει ποτέ στη ζωή του, δηλώνοντας παρών. “Θα είμαι παρών για να καταθέσω τις απόψεις μου για ένα σχέδιο επιστροφής του ΣΥΡΙΖΑ στη διακυβέρνηση της χώρας” ανέφερε και πρόσθεσε: “Για όσους αγωνιούν, είμαι ένα πολιτικό ον που έχω μάθει στη ζωή να μάχομαι. Και το 2015 κάποιοι έλεγαν πως θα φύγω με ελικόπτερο από τη χώρα”.

Γιώργος Κατσίγιαννης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα