back to top
19.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

19.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την απόκτηση του Γκουντογκάν

Διαβάστε επίσης

Το «χρονικό ενός προαναγγελθέντος… γάμου» ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα, καθώς η διοίκηση της Μπαρτσελόνα, ανακοίνωσε την απόκτηση του Ιλκάϊ Γκουντογκάν.

Αφού πρώτα υπεβλήθη στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, ο Γερμανός μέσος, υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας, με την προοπτική ανανέωσης για ακόμη μία χρονιά.

Από τους «πυλώνες» στην Μάντσεστερ Σίτι, που κατέκτησε το ιστορικό «τρεμπλ», ο 32χρονος Γκουντογκάν «ανδρώθηκε» ποδοσφαιρικά στην Ντόρτμουντ, ενώ το 2016 πήγε στους «πολίτες», όπου εξελίχθηκε υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρντιόλα και έγινε ένα από τα βασικά «γρανάζια» στην ενυπωσιακή «μηχανή» του Καταλανού προπονητή.

Για την απόκτηση του έμπειρου άσου, κινήθηκαν έντονα, τόσο η Παρί Σεν Ζερμέν, όσο και σύλλογοι από την Σαουδική Αραβία, όμως ο Γκιντογκάν, προτίμησε τους «μπλαουγκράνα» του Τσάβι, όπου εκτιμά ότι θα απολαύσει το ποδόσφαιρο, όντας ο ηγέτης των Καταλανών και ο ιδανικός αντικαταστάτης του Σέρχιο Μπουσκέτς στην μεσαία γραμμή των πρωταθλητών Ισπανίας.

Ο τρεμπλούχος με τη Μάντσεστερ Σίτι που αποχώρησε ως ελεύθερος από την αγγλική ομάδα, στο deal με τους Καταλανούς προβλέπεται εξωπραγματική ρήτρα 400 εκατ. ευρώ!

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα