back to top
19.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

19.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Πανελλήνιες 2023: Ανακοινώνονται οι βαθμολογίες την Πέμπτη

Διαβάστε επίσης

Την Πέμπτη 29 Ιουνίου  θα αναρτηθούν, εκτός απροόπτου, οι βαθμολογίες των Πανελλήνιων εξετάσεων ενώ εντός της εβδομάδας, θα ολοκληρωθούν οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων και των αγωνισμάτων για τα ΤΕΦΑΑ.

Όπως έχει γίνει γνωστό, οι υποψήφιοι θα έχουν  τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις βαθμολογίες τους (και αργότερα, τη σχολή και το τμήμα στο οποίο εισάγονται) μέσω της  ηλεκτρονικής εφαρμογής του υπουργείου Παιδείας (results.it.minedu.gov.gr), αλλά και με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους (SMS).

Αμέσως μετά τις βαθμολογίες  και αφού οι  υποψήφιοι θα έχουν διαμορφώσει σαφή ιδέα για τους βαθμούς και τις πιθανότητες τους για κάθε σχολή,  θα έρθει η ώρα της συμπλήρωσης των Μηχανογραφικών Δελτίων. Όπως και τις δύο προηγούμενες χρονιές, θα υπάρχει η δυνατότητα υποβολής διπλού, παράλληλου Μηχανογραφικού και για τα Δημόσια ΙΕΚ. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να απευθυνθούν στα λύκειά τους μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή 30 Ιουνίου, προκειμένου να δημιουργήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password) και να έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν Μηχανογραφικό ή/και Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο.

Οι βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων  θα γίνουν γνωστές στις αρχές Ιουλίου ενώ οι βάσεις των σχολών  σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Παιδείας,  αναμένεται να γνωστοποιηθούν  τέλος του Ιουλίου ή τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου.

Αθήνα 984

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα