back to top
20.3 C
Athens
Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2024

20.3 C
Athens
Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2024

Π. Χρηστίδης: Ο Λοβέρδος έχει την πολιτική του διαδρομή, θα αξιολογηθεί από την Ιστορία και από τους πολίτες

Διαβάστε επίσης

Αιφνιδιασμένος δήλωσε από την αποχώρηση Λοβέρδου από το ΠΑΣΟΚ ο βουλευτής του κόμματος Παύλος Χρηστίδης ο οποίος μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στην Κατερίνα Παπαβασιλείου είπε χαρακτηριστικά πως «ο κ. Λοβέρδος έδωσε αγώνα για το ΠΑΣΟΚ πριν από λίγες μέρες στον Β. Τομέα της Αθήνας, έχει την πολιτική του διαδρομή, θα αξιολογηθεί από την Ιστορία και από τους πολίτες».

Αναφερόμενος στα όσα δήλωσε ο Πάνος Καμμένος για τον Νίκο Ανδρουλάκη, τόσο για τις υποκλοπές όσο και για τα περί επικοινωνίας με τον ψευτομουφτή, ο κ. Χρηστίδης τον  χαρακτήρισε συνομωσιολόγο λέγοντας μάλιστα ότι αυτή του η συμπεριφορά έφερε τους ΑΝΕΛ στο 0,3%. Επίσης τον κατηγόρησε ότι υιοθετεί τις ισχνές ακραίες μειοψηφίες του διαδικτύου και πρόσθεσε: «αν ως υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ξέρει κάτι για την ΕΥΠ να το πει αλλιώς θα είναι κοινός συκοφάντης».
Σχολιάζοντας την στάση του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή αλλά και τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ο κ. Χρηστίδης είπε πως είναι σαφές ότι το κλειδί για το ΠΑΣΟΚ, το οποίο βρίσκεται σε ανοδική τροχιά είναι το τρίπτυχο ενότητα, ανανέωση και πολιτική αυτονομία. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο θα προχωρήσουμε».
Τέλος μιλώντας για τη στρατηγική ενόψει αυτοδιοικητικών εκλογών αλλά και για τις υποψηφιότητες , υπογράμμισε πως «τόσο στις 13 περιφέρειες όσο και σε σειρά μεγάλων δήμων όπου υπάρχει σημειολογική αναφορά το ΠΑΣΟΚ, θα κατεβάσει υποψηφίους για να κερδίσουν».
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα