back to top
33.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024

33.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024

O Αθήνα 9.84 εκπέμπει… live από την Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο στις 11 και 12 Ιουλίου!

Διαβάστε επίσης

Ο Αθήνα 9.84 και η Σοφία Μπερετάνου ταξιδεύουν στο Στρασβούργο και εκπέμπουν ζωντανά,  μέσα από την Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου !

Την Τρίτη 11 και την Τετάρτη 12 Ιουλίου, συντονιστείτε στον σταθμό της πόλης, από τις 11 έως τις 12 το πρωί για να ενημερωθείτε για όλα τα θέματα που θα συζητηθούν και θα ψηφιστούν στην Ολομέλεια.

Την Τρίτη 11 Ιουλίου, μαζί με τον Μανώλη Κεφαλογιάννη και τον Κώστα Αρβανίτη, θα συζητήσουμε για την προστασία των δημοσιογράφων και των ακτιβιστών από καταχρηστικές αγωγές αλλά και για την άμεση ανάγκη δράσης της Ευρωπαϊκής Ενωσης στις αποστολές έρευνας και διάσωσης στη Μεσόγειο.

 


Την Τετάρτη 12 Ιουλίου, ο Κύπριος ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδάκης και ο Έλληνας ευρωβουλευτής Πέτρος Κόκκαλης, θα μας μιλήσουν για την ψηφοφορία που φέρνει την Ευρωπαϊκή Ένωση ένα βήμα πιο κοντά στη συμφωνία για νέους αυστηρότερους νόμους που θα συμβάλλουν στον τερματισμό της βίας κατά των γυναικών αλλά και για το νέο πλαίσιο ενεργειακής στήριξης στην Ευρώπη που θέτει νέους στόχους στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας.

Συντονιστείτε στον Αθήνα 9.84 για να ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα νέα της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

Μαζί στις 11 και 12 Ιουλίου στις 11 το πρωί… live από το Στρασβούργο!

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα