back to top
33.5 C
Athens
Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024

33.5 C
Athens
Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024

Ο Ολυμπιακός κινείται για την κάλυψη των κενών και για Τανούλη

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την αναζήτηση για τα κενά που προέκυψαν μετά τις αποχωρήσεις του Κώστα Σλούκα και του Σάσα Βεζένκοφ.

Για τα γκαρντ ψάχνει έναν καλό σκόρερ, με την περίπτωση Τάιλερ Ντόρσεϊ να μην έχει εγκαταλειφθεί ακόμη οριστικά, έστω κι αν οι δυσκολίες είναι πολύ μεγάλες μετά την αποτυχία της Φενέρμπαχτσε να πάρει τον Σλούκα. Οι «ερυθρόλευκοι» πάντως έχουν στραμμένα τα μάτια τους και σε άλλες περιπτώσεις παικτών.

Σε ό,τι αφορά στο «4», με το «ναυάγιο» με τον Νίκολα Μίροτιτς να μοιάζει οριστικό, ο Ολυμπιακός κοιτάζει διάφορους παίκτες, με τις επιλογές από την Ευρώπη περιορισμένες και την αγορά του ΝΒΑ ανοιχτή.

Βλέποντας και τις απώλειες Ελλήνων που είχε φέτος, προσπαθεί να τονώσει το ελληνικό του στοιχείο. Πέρα από την πρόταση επέκτασης συμβολαίου στον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κινηθεί για τον Γιώργο Τανούλη και παρότι σε πρώτη φάση υπάρχει διαφορά στο οικονομικό με τον Προμηθέα, υπάρχει αισιοδοξία πως θα γίνει η μεταγραφή. Ο 21χρονος ύψους 2,10μ. άσος θεωρείται μεγάλο ταλέντο, αλλά δεν είναι ακόμη έτοιμος να αποκτήσει σημαντικό ρόλο στον Ολυμπιακό.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα