back to top
29.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Ιουλίου, 2024

29.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Ιουλίου, 2024

Σ. Αναγνωστοπούλου: Να γίνει κριτική επί των πολιτικών του ΣΥΡΙΖΑ και όχι των προσώπων

Διαβάστε επίσης

«Σε αυτή την κρίσιμη περίοδο για τον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να τελειώσει το θέμα του προέδρου και να φύγουμε από την εσωστρέφεια για το ποιος φταίει να φύγουμε δηλαδή από τα πρόσωπα και να γίνει το συνέδριο για να μιλήσουμε για πολιτικές», δήλωσε στον Αθήνα 9.84 και στον Νίκο Καρούτζο η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ , Σία Αναγνωστοπούλου.

«Θα γίνει και κριτική και αυτοκριτική σε βάθος, για αυτόν τον λόγο λέμε ότι θα κάνουμε το έκτακτο συνέδριο, ωστόσο για να γίνει η αυτοκριτική πρέπει να φύγει από τη μέση το θέμα των προσώπων και το ποιος θα είναι πρόεδρος» πρόσθεσε.

«Μας χρειάζεται ένα έκτακτο συνέδριο όπου θα μπορέσουμε να συζητήσουμε τι συνέβη. Το μείζον θέμα είναι να γίνει η κριτική επι των πολιτικών και όχι των προσώπων» επισήμανε.

Η Σία Αναγνωστοπούλου υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή και η επόμενη μέρα δεν θα είναι εύκολη, έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί μετά τις εκλογές οι πολιτικοί συσχετισμοί. «Πολλά θα εξαρτηθούν από τη συλλογική ικανότητα να διαβάσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά τη μεγάλη εικόνα, τόσο σε πολιτικό-ιδεολογικό επίπεδο όσο και σε κοινωνικό-οικονομικό», τόνισε μεταξύ άλλων.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα