back to top
24.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

24.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Καμμένου: «Περάσαμε δύσκολο βράδυ… Με σεβασμό, ταπεινότητα και πλάνο στο ματς με την Ιταλία»

Διαβάστε επίσης

Τη λύπη τους για τις πυρκαγιές που μαίνονται στην Ελλάδα εξέφρασαν η προπονήτρια της εθνικής υδατοσφαίρισης γυναικών, Αλεξία Καμμένου, και η Έλενα Ελληνιάδη, στις δηλώσεις τους μετά την πρωινή νίκη (21-2) του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος επί της Αργεντινής, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Φουκουόκα.

«Περάσαμε ένα δύσκολο βράδυ όλες εδώ, γνωρίζοντας τι συμβαίνει στην πατρίδα. Να ευχηθώ κουράγιο κι ελπίζω να είναι το τελευταίο που θα συμβεί αυτό το καλοκαίρι» τόνισε η ομοσπονδιακή τεχνικός, Αλεξία Καμμένου. «Στενοχωρόμαστε πολύ για αυτό που συμβαίνει με τις φωτιές. Κουράγιο…» είπε από την πλευρά της η διεθνής παίκτρια.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, το σημερινό ματς έγινε επειδή… έπρεπε και το μυαλό όλων είναι στον «τελικό» του Γ΄ ομίλου με την Ιταλία. «Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει διαφορά δυναμικότητας. Είμαι ευχαριστημένη, όμως, γιατί παίξαμε πιο οργανωμένα στην επίθεση, δεν κάναμε βεβιασμένες επιθέσεις κι έτσι δείξαμε ότι τακτικά στην επίθεση είμαστε έτοιμες να αντιμετωπίσουμε την Ιταλία. Τα παιδιά είναι σε καλή κατάσταση, το μυαλό μας είναι στην Ιταλία. Το ματς με την Ιταλία θα είναι κλειστό. Τις ξέρουμε καλά, μας ξέρουν καλά. Να είμαστε προσεκτικές στην άμυνα κυρίως και να μην δεχτούμε εύκολα γκολ. Αν είμαστε καλές σε αυτό και κρατήσουμε σωστό ρυθμό, στην επίθεση έχουμε ταλέντο. Έχουμε πληθώρα παικτριών που μπορούν να σουτάρουν απ’ έξω, αλλά και από τη θέση του φουνταριστού. Νομίζω ότι, αν κρατήσουμε τον σωστό ρυθμό, θα βοηθήσει. Ειδικά στην αρχή πρέπει να μην κάνουμε λάθη. Τις έχουμε κερδίσει, αλλά είναι μια ομάδα με βαριά… φανέλα, με σπουδαία πράγματα κατά το παρελθόν. Πάμε με σεβασμό, ταπεινότητα και πλάνο» υπογράμμισε η Αλεξία Καμμένου.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Έλενα Ελληνιάδη, η οποία ανέφερε: «Ήμασταν και στα δύο παιχνίδια (σ.σ. με Νότια Αφρική και Αργεντινή) πολύ συγκεντρωμένες, μας βοήθησαν να βρούμε ρυθμό, ανυπομονούμε για τον αγώνα με την Ιταλία. Η προετοιμασία που έχουμε κάνει είναι πολύ καλή, έχουμε δουλέψει πάνω σε αυτά που περιμένουμε να αντιμετωπίσουμε. Όλες μας έχουμε τεράστια προσμονή για αυτό το παιχνίδι».

πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα