back to top
21.3 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

21.3 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Μαρτίνεθ: “Θετικό το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας”

Διαβάστε επίσης

Την ικανοποίησή του για τον τρόπο που κύλησε το πρώτο στάδιο προετοιμασίας του Ολυμπιακού εξέφρασε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο οποίος μίλησε στους απεσταλμένους ρεπόρτερ των Πειραιωτών πριν την έναρξη της πρωινής προπόνησης.

Το έργο του 42χρονου τεχνικού, ο οποίος ανέλαβε να χτίσει τους «ερυθρόλευκους» έπειτα από μία δύσκολη σεζόν, δεν είναι εύκολο, αλλά ο Μαρτίνεθ έδειξε ευχαριστημένος από όσα έχουν γίνει έως τώρα στην Αυστρία.

«Το πρώτο στάδιο προετοιμασίας θεωρώ πως κύλησε με πολύ θετικό τρόπο. Ήταν ο χρόνος που χρειαζόμασταν για να γνωριστούμε καλύτερα, να δουλέψουμε και να θέσουμε βάσεις συναισθηματικές, τακτικές, αλλά και φυσικών δυνάμεων. Είχαμε στη διάθεση μας χρόνο για να γνωρίσουμε προσωπικά τους παίκτες σαν χαρακτήρες, αλλά και σαν ποδοσφαιριστές.

Επίσης εκείνοι είχαν την ευκαιρία να έρθουν κοντά στη μεθοδολογία μας και να κατανοήσουν με ποιον τρόπο μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα. Το μοναδικό αρνητικό ήταν πως θα θέλαμε περισσότερο χρόνο! Πάντα χρειάζεται χρόνος για να χτίσεις μια βάση και με περισσότερο χρόνο θα ήταν πολύ καλύτερα για όλους μας», ανέφερε ο Ισπανός τεχνικός.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα