back to top
35.4 C
Athens
Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024

35.4 C
Athens
Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024

Ένταση στη συνάντηση Superleague-ΕΠΟ – Αποχώρησαν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός

Διαβάστε επίσης

Αποχώρησαν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός από τη συνάντηση της Super League με την ΕΠΟ.

Ένταση στη συνάντηση της Super League με την ΕΠΟ, για το θέμα που εγείρει ο συνεταιρισμός για τη μείωση των ποσοστών από τις μεταγραφές των ποδοσφαιριστών.

Η αντιπροσωπεία της Λίγκας αποτελούνταν από την αντιπρόεδρο της Super League, Κάτια Κοξένογλου (Ατρόμητος) και τους Γιώργο Μποροβήλο (Αστέρας Τρίπολης), Μάκη Γκαγκάτση (ΠΑΟΚ), Λεωνίδα Μπουτσικάρη (Παναθηναϊκός), Κώστα Καραπαπά (Ολυμπιακός) και Γιώργο Κοσμά (ΑΕΚ).

Η Super League θέλει να μειωθεί το ποσοστό που καταβάλουν οι ομάδες στην ΕΠΟ για την πώληση ποδοσφαιριστών από το 5% στο 1% και να εξαλειφθεί για την αγορά παικτών. Από την πλευρά της ΕΠΟ υπήρξε κάθετη άρνηση και μάλιστα ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας φέρεται να έβαλε στο τραπέζι το ενδεχόμενο αύξησης των ποσοστών.

Από την αντιπροσωπεία της Λίγκας ειπώθηκε τότε προς τον εκπρόσωπο της ΕΠΟ: «Τότε να σας δώσουμε τη διοργάνωση να δούμε πως θα την κάνετε», με τον Κώστα Καραπαπά να παρεμβαίνει και να λέει ότι: «Κανονικά και το Κύπελλο πρέπει να μας δώσετε για να γίνει σωστά».

Ακολούθως τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Παναγιώτης Μπαλτάκος, λέγοντας στους εκπροσώπους της Λίγκας πως: «Είστε μία ακόμα ΕΠΣ της ΕΠΟ».

Εκεί υπήρξε αντίδραση με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό να αποχωρούν από τη συνάντηση και η συνεδρίαση διακόπηκε.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα