back to top
26.2 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

26.2 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στον Παναθηναϊκό

Διαβάστε επίσης

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέβασε μία φωτογραφία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στο Instagram, προαναγγέλλοντας την ανακοίνωση της απόκτησης του 27χρονου φόργουορντ.

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει ακόμη μια πολύ μεγάλη μεταγραφή. Αυτή του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ! Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέβασε μία φωτογραφία του 27χρονου φόργουορντ στο Instagram, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά το μεγάλο deal.

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στον Παναθηναϊκό

Η απόκτηση του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ (ή… Μπο Κρουζ για όσους τον προτιμούν με το κινηματογραφικό όνομά του) αποτελεί μια ακόμη οικονομική και… αγωνιστική υπέρβαση για τον Παναθηναϊκό. Πολύ απλά γιατί κατάφερε να πείσει τον 27χρονο φόργουορντ να επιστρέψει στην Ευρώπη μετά από επτά χρόνια.

Από το 2016 κι έπειτα, ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ έκανε καριέρα στο ΝΒΑ με Ντένβερ Νάγκετς, Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Μπόστον Σέλτικς, Σαν Αντόνιο Σπερς, Γιούτα Τζαζ και Τορόντο Ράπτορς.

Στην Ισπανία ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ έκανε το… ξεπέταγμά του στην Εστουδιάντες (2014-2016), παίρνοντας στη συνέχεια το εισιτήριο για τον μαγικό κόσμο του NBA, ενώ ήταν μέλος της Ισπανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας το 2019, όπου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στο EuroBasket 2022 (χρυσό μετάλλιο).

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα