back to top
31.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

31.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

Στίγκας: Την ερχόμενη εβδομάδα θα συνεδριάσει η ΚΟ των Σπαρτιατών

Διαβάστε επίσης

Την αδυναμία του να ελέγξει το κόμμα στο οποίο είναι επικεφαλής, επιβεβαίωσε ο πρόεδρος των Σπαρτιατών Βασίλης Στίγκας, παραπέμποντας ουσιαστικά στις καλένδες τον πειθαρχικό έλεγχο του βουλευτή του Κωνσταντίνου Φλώρου, που από το βήμα της Βουλής εκθείασε την υποψηφιότητα Κασιδιάρη, για το αξίωμα του Δημάρχου Αθηναίων.

Ο κ. Στίγκας σε δηλώσεις του, επέμεινε ότι «δεν παίρνει εντολές από κανένα, ότι ενεργεί αυτοβούλως», ενώ επανέλαβε ότι «δεν υπήρξε ούτε μπροστινός, ούτε εντολοδόχος». Ωστόσο, αντιλαμβανόμενος ότι τα περισσότερα, αν όχι όλα τα μέλη της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας, υπακούουν μόνο στις εντολές του έγκλειστου στις φυλακές Δομοκού Ηλία Κασιδιάρη, τα κάλεσε «να μην τινάξουν τα πάντα στον αέρα» και «να παραμείνουν όλοι ενωμένοι στις δύσκολες ώρες που έρχονται».

Απαντώντας, πάντως, σε ερώτηση δημοσιογράφου για το τι θα πράξει αν υπάρξουν αποχωρήσεις από το κόμμα, είπε: « Όποιος θέλει να μείνει, ας μείνει και όποιος θέλει να φύγει ας φύγει, εγώ και μόνος μου να μείνω θα κάνω αυτά που πρέπει να κάνω».

Ο κ. Στίγκας, ανέφερε ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα συγκληθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Δημήτρης Ράντος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα