back to top
28.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024

28.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024

Αποθέωση τα ξημερώματα για την Εθνική πόλο 

Διαβάστε επίσης

Έφτασαν τα ξημερώματα της Δευτέρας (31/7) στην Ελλάδα οι ασημένιοι παγκόσμιοι πρωταθλητές της Φουκουόκα.

Παρά το προχωρημένο της ώρας, εκατοντάδες κόσμου υποδέχθηκαν θερμά την αποστολή της Εθνικής ομάδας πόλο στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» αποθεώνοντας τον Θοδωρή Βλάχο και τους παίκτες του για την κατάκτηση του ασημένιο μεταλλίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου της Φουκουόκα.

2023 /       (  / EUROKINISSI)

Συγγενείς και φίλοι των ασημένιων παγκόσμιων πρωταθλητών, φίλαθλοι του αθλήματος, υπάλληλοι του αεροδρομίου και ταξιδιώτες που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο αεροδρόμιο μοιράστηκαν την υπερηφάνεια τους για το κατόρθωμα της Εθνικής στην Ιαπωνία.

Παρόντες -μεταξύ άλλων- ήταν ο γενικός γραμματέας αθλητισμού και πρώην αθλητής του πόλο, Γιώργος Μαυρωτάς, όπως και ο αναπληρωτής υπουργούς Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης.

2023 /       (  / EUROKINISSI)

Ο Θοδωρής Βλάχος ήταν εκείνος που μίλησε πρώτος στις κάμερες. «Ο τρόπος που χάθηκε αυτή η κορυφή μας ενόχλησε. Μας άφησε μία πικρία. Βλέποντας αυτή την υποδοχή από δικούς μας ανθρώπους και απλούς φίλαθλους, καταλάβαμε πως πετύχαμε κάτι σημαντικό στη Φουκουόκα. Ένιωσα πως έπρεπε να βγω μπροστά για να απαλύνω τις ευθύνες για τους παίκτες, για αυτό ζήτησα συγγνώμη από τα παιδιά και τον κόσμο για την επίμαχη φάση», ανέφερε.

Από την πλευρά του, ο Κωνσταντίνος Γεννηδουνιάς δήλωσε: «Μαζί χάνουμε, μαζί κερδίζουμε. Ήταν παλικαρίσιο αυτό που έκανε ο προπονητής. Πετύχαμε κάτι που δεν έχει πετύχει ξανά η Εθνική πόλο στο παρελθόν. Ήταν γλυκόπικρη η γεύση που μας, αλλά δεν σημαίνει πως μειώνει αυτό την επιτυχία μας στη διοργάνωση».

Το SPORT24 στην άφιξη της Εθνικής: Αποθέωση, συγκίνηση και υπόκλιση στους ασημένιους μάγκες του Βλάχου

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς είπε: «Πολύς κόσμος είδε την ομάδα που μας έχει κάνει περήφανους τα τελευτάει χρόνια. Πέρα από το αργυρό μετάλλιο, πήραν χρυσό μετάλλιο στο ήθος».

Τέλος, ο νέος αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί στις πρώτες μου μέρες στο υπουργείο είχα την χαρά και την τιμή να υποδεχτώ τους πρωταθλητές του κόσμου, γιατί στις καρδιές μας είναι πρωταθλητές κόσμου».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα