back to top
28.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024

28.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024

Ν. Γενηδουνιάς: Στις διοργανώσεις του 2024 θα καταφέρουμε αυτό που δεν καταφέραμε

Διαβάστε επίσης

Η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών μας έκανε περήφανους, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Πραγματοποίησε την καλύτερη πορεία της ιστορίας της σε παγκόσμιο πρωτάθλημα και θα βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου.

Ο Ντίνος Γενηδουνιάς, πρώτος σκόρερ της Εθνικής και 5ος συνολικά στη διοργάνωση με 18 γκολ μίλησε στον Αθήνα 9.84 και στον Μιχάλη Λεάνη.

«Στοχεύαμε το Χρυσό, δυστυχώς αυτό δεν ήρθε, ήμασταν στην κυριολεξία ένα βήμα πριν την κατάκτηση του παγκοσμίου», ανέφερε. Παράλληλα αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη του, εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον.
«Το αποτέλεσμα ίσως χρησιμοποιηθεί υπέρ μας. Το καλό είναι ότι στις πολλές διοργανώσεις που έρχονται το 2024, θα είμαστε πιο έτοιμοι και σίγουρα πιο πεισμωμένοι για να καταφέρουμε αυτό που δεν καταφέραμε», τόνισε ο Έλληνας αθλητής.

Ο Ντίνος Γενηδουνιάς μίλησε και για τις συνθήκες που επικρατούν στα κολυμβητήρια της Ελλάδας και το γεγονός ότι η Εθνική πόλο ανδρών έφτασε στην τεράστια επιτυχία, χωρίς να έχει κολυμβητήριο να προπονηθεί.

«Ως εθνική ομάδα περιφερόμαστε σε διάφορες πισίνες. Είμαστε η μοναδική εθνική ομάδα και δεν μιλάω μόνο για τους άνδρες, αλλά και για τις γυναίκες που δεν έχουμε δικό μας κολυμβητήριο».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα