back to top
32.1 C
Athens
Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

32.1 C
Athens
Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Ηράκλειο: Ταυτοποιήθηκε ύποπτος για τον πυροβολισμό κατά του 29χρονου φοιτητή

Διαβάστε επίσης

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του 29χρονου στο Ηράκλειο Κρήτης, ο οποίος αρχικά θεωρήθηκε θύμα τροχαίου αλλά μόλις μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, εντοπίστηκε μια σφαίρα σφηνωμένη στο κεφάλι του. Ο άνδρας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου.

Σημείο κλειδί στην υπόθεση  φαίνεται ότι ειναι τελικώς  ύποπτο αυτοκίνητο, το οποίο φέρεται να έχει εντοπιστεί από κάμερες ασφαλείας, να βρίσκεται κινούμενο εναντιον  του αυτοκινήτου  του 29χρονου.

Ο ιδιοκτήτης του εν λόγω οχήματος είναι ο άνδρας που προσήχθη τα ξημερώματα, ωστόσο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Cretalive, δεν ήταν εκείνος που οδηγούσε το ύποπτο όχημα τη στιγμή που εντοπίστηκε να κινείται κοντά στο αυτοκίνητο του θύματος.

Συνεπώς, ο οδηγός που θεωρείται και ο βασικός ύποπτος στην υπόθεση του πυροβολισμού σε βάρος του 29χρονου, είναι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, νεαρό άτομο σε ηλικία με καταγωγή από ορεινό χωριό του νομού Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το Cretalive η ΕΛ.ΑΣ. αρχικά κλήθηκε να επέμβει σε περιστατικό τροχαίου με εκτροπή οχήματος στο 1ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ηρακλείου-Τυμπακίου, στις Μοίρες. Ο νεαρός τραυματίας  διακομίσθηκε από τον τοπο του τροχαίου στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και εν συνεχεία στο Βενιζέλειο όπου διαπιστώθηκε ότι  έφερε τυφλό τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι, κάτι που αποκαλύφθηκε από την αξονική, στην οποία υπεβλήθη.

Κατά το Cretalive, ο 29χρονος εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο και υποβλήθηκε σε επέμβαση κρανιεκτομής, από τον Διευθυντή της Νευροχειρουργικής Κλινικής του Βενιζελείου, Δημήτρη Κουτεντάκη και τον Επιμελητή Α’ Βασίλη Μωραΐτη, ωστόσο δεν κατέστη δυνατό να αφαιρεθεί η σφαίρα. Ο νεαρός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου.

 Το όχημα στο οποίο επέβαινε ο 29χρονος μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού προκειμένου να ερευνηθεί.

Πηγή:Cretalive

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα