back to top
31.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

31.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

Ραγδαίες εξελίξεις στους Σπαρτιάτες: Διέγραψε 3 βουλευτές ο Στίγκας – Αλληλοκατηγορίες για “μαφία”

Διαβάστε επίσης

Στην διαγραφή τριών βουλευτών των Σπαρτιατών προχώρησε ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Σπαρτιατών Βασίλης Στίγκας με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής Κ. Τασούλα. Πρόκειται για τους Χαράλαμπο Κατσιβαρδά, Ιωάννη Δημητροκάλλη και τον Ιωάννη Κόντη.

Σύμφωνα με την επιστολή  «δεν νοείται σε μια Κ.Ο. οι βουλευτές της να δρουν αυτωβούλως και κατά μόνας, εκβιάζοντας τον Πρόεδρο, ουσιαστικά εξυπηρετώντας άλλους σκοπούς». «Εμείς οι Σπαρτιάτες αναγνωρίζουμε τον Θεσμικό μας ρόλο και είμαστε ταγμένοι να υπηρετούμε τη Δημοκρατία, τους Θεσμούς, τη χώρα και τους πολίτες».

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγο από το βήμα της Βουλής είχε κάνει λόγο για Greek mafia και για καταστάσεις Don Corleone φωτογραφίζοντας τον Η. Κασιδιάρη πίσω απ’ όλα όσα συμβαίνουν στους Σπαρτιάτες.

Είχε προηγηθεί το αίτημα του Κώστα Τασούλα προς τον επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Σπαρτιατών Βασίλη Στίγκα να διατυπώσει εγγράφως αν υφίσταται ή όχι η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Σπαρτιατών

«Εκτιμώ από αυτά που είπατε ότι η σημερινή σας ομιλία είναι το κύκνειο άσμα της ύπαρξης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος σας όπως υφίσταται σήμερα και μάλιστα με πολύ βαριές αιτιάσεις. Θα δω και τα πρακτικά αλλά θέλω να ξέρετε ότι λογικό είναι πως περιμένω και εγγράφως μια τέτοια διατύπωση αυτής της εξελίξεως ώστε να εκδοθεί και απαραίτητη ληξιαρχική πράξη», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Τασούλας αμέσως μετά τις καταγγελίες που έκανε ο κ. Στίγκας από το βήμα της Ολομέλειας, κατά των βουλευτών του κόμματος του -οι οποίοι απουσίαζαν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του- ότι είναι καθοδηγούμενοι και ποδηγετούμενοι από εξωθεσμικά κέντρα.

Κοινή δήλωση έντεκα βουλευτών για τον πρόεδρο Βασ. Στίγκα: Οποιος αναφέρεται σε τακτικές μαφιόζων είναι γιατί τις γνωρίζει και τις εφαρμόζει ο ίδιος

Επίθεση στον πρόεδρο των “Σπαρτιατών”, Βασίλη Στίγκα, που τους κατηγόρησε, μεταξύ άλλων, ότι είναι καθοδηγούμενοι από εξωκοινοβουλευτικά κέντρα που παραπέμπουν σε Greek Mafia και Δον Κορλεόνε, εξαπέλυσαν έντεκα βουλευτές του κόμματος, με κοινή γραπτή δήλωσή τους.

“Όποιος αναφέρεται σε τακτικές μαφιόζων είναι γιατί τις γνωρίζει και τις εφαρμόζει ο ίδιος” αναφέρουν οι 11 βουλευτές των Σπαρτιατών.

 

Αθήνα 984

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα