back to top
33 C
Athens
Παρασκευή, 16 Αυγούστου, 2024

33 C
Athens
Παρασκευή, 16 Αυγούστου, 2024

Προς τηλεμαχία των υποψηφίων Δημάρχων Αθηναίων – Κατ’ αρχήν συμφωνία Μπακογιάννη, Ζαχαριάδη, Δούκα

Διαβάστε επίσης

Θα έχουν κατά πάσα βεβαιότητα την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τηλεμαχία των υποψηφίων Δημάρχων Αθηναίων οι κάτοικοι της πόλης των Αθηνών, μετά την θετική ανταπόκριση τόσο του Κώστα Μπακογιάννη όσο και του Κώστα Ζαχαριάδη στην πρόταση του Χάρη Δούκα για ένα ντιμπέιτ των υποψηφίων Δημάρχων του συνταγματικού τόξου .

Αυτονόητη είναι η συμμετοχή μου σε ένα debate στη δημόσια τηλεόραση σημειώνει ο Δήμαρχος Αθηναίων και επικεφαλής του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά», Κώστας Μπακογιάννης σε επιστολή του προς τον πρόεδρο της ΕΡΤ Κωνσταντίνο Ζούλα .Ο κ. Μπακογιάννης με την επιστολή του δηλώνει την πρόθεσή του να συμμετάσχει σε τηλεοπτικό debate με τους υποψήφιους επικεφαλής των παρατάξεων για τον Δήμο της Αθήνας, εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

«Αναγνωρίζοντας ότι η δημόσια τηλεόραση αποτελεί το μοναδικό θεσμικό βήμα για τη διεξαγωγή ενός συντεταγμένου διαλόγου …. θεωρείστε αυτονόητη τη συμμετοχή μου. Η ξεκάθαρη παράθεση των προγραμμάτων και η σύγκριση των θέσεων όλων μας στο πλαίσιο ενός debate, μόνο χρήσιμη μπορεί να αποβεί για τους δημότες» δηλώνει ο Δήμαρχος Αθηναίων .

Θετική η πρωτοβουλία Δούκα για debate με επιστολή του προς την ΕΡΤ, το έχουμε ζητήσει πολλές φορές δημόσια , οι λόγοι για τους οποίους δεν έχει προγραμματιστεί ακόμα είναι σαφείς δήλωσε από την πλευρά του ο υποψήφιο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Ζαχαριάδης και πρόσθεσε μιλώντας στην ΕΡΤ “Η διαφορά μεταξύ debate το 2019 και όχι debate στο 2023 είναι μια τετραετία στην Αθήνα με Δήμαρχο Μπακογιάννη.”

Είχε προηγηθεί επιστολή του υποψηφίου Δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα προς τον Πρόεδρο της ΕΡΤ, με την οποία πρότεινε τη διεξαγωγή τηλεμαχίας με τη συμμετοχή όλων των υποψηφίων των παρατάξεων του συνταγματικού τόξου.

Μετά από την θετική ανταπόκριση των συνυποψηφίων του ο Χάρης Δούκας εξέφρασε την ικανοποίησης του.

Αθήνα 984

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα