back to top
31.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

31.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

Στον Άρειο Πάγο σήμερα ο Β. Στίγκας – Όπισθεν ολοταχώς από τα περί «Greek Mafia»

Διαβάστε επίσης

Λίγες ώρες πριν εμφανιστεί σήμερα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, όπου κλήθηκε για να δώσει στοιχεία για τις βαριές καταγγελίες που έκανε στην Ολομέλεια της Βουλής περί μαφιόζικων μεθόδων στο κόμμα του,  ο Βασίλης Στίγκας έκανε όπισθεν ολοταχώς .

Αργά χθες το βράδυ  με επιστολή του προς τους τρεις διαγραφέντες βουλευτές (Δημητροκάλη, Κατσιβαρδά και Κόντη) τους καλεί να επιστρέψουν στην Κοινοβουλευτική του Ομάδα των Σπαρτιατών.

Όπως αναφέρει στην επιστολή του, μετά από τη συνάντηση που είχαν στο πλαίσιο της Κ.Ο. και τις αμοιβαίες εξηγήσεις που δόθηκαν, τους καλεί να επανενταχθούν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα με τους ίδιους όρους που ίσχυαν πριν από την διαγραφή. Στην επιστολή σημειώνει ότι ζητήθηκε του τους βουλευτές  συγγνώμη για το γεγονός ότι απείχαν από την προ-ημερησίας συζήτηση στη Βουλή και ο ίδιος προσθέτει ότι οι χαρακτηρισμοί, «Greek Mafia» και «ομάδα εκβιαστών», δεν έχουν καμία σχέση με κανέναν από τους διαγραφέντες ή κάποιον άλλον από την Κοινοβουλευτική Ομάδα μας.

Γίνεται πλέον ξεκάθαρο οτι ο κ Στίγκας κάνει στροφή 180 μοιρών,  ενόψει της κλήσης του στον Αρείο Πάγο αλλά και επειδή φάνηκε ότι θα χάσει την Κοινοβουλευτική του Ομάδα ενώ κινδύνευε να χαθεί και η παχυλή κρατική χρηματοδότηση.

Ολόκληρη η δήλωση του Βασίλη Στίγκα για την επιστροφή των τριών διαγραφέντων βουλευτών στην Κ.Ο. του κόμματος:

” ΠΡΟΣ: Βουλευτές

κ. Δημητροκάλλη Ιωάννη (Ανατολικής Αττικής)
κ. Κατσιβαρδά Χαράλαμπο (Β1′ Βόρειου Τομέα Αθηνών)
κ. Κόντη Ιωάννη (Α΄ Θεσσαλονίκης)

Αξιότιμοι κύριοι Βουλευτές,
κατόπιν της σημερινής συνάντησης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας μαζί μου, και έπειτα από τις αμοιβαίες εξηγήσεις που δόθηκαν εκατέρωθεν, ως εκ τούτου, σας καλώ να επανενταχθείτε ως μέλη της Κ.Ο. σύμφωνα με τους όρους που υπήρχαν πριν τη διαγραφή σας.

Στη σημερινή συνάντηση, εκτιμήθηκε η θέση των βουλευτών, και η παραδοχή ότι η μη παρουσία τους στην Ολομέλεια της Βουλής την 31/08/2023, αποτέλεσε ατόπημα για το οποίο ζητήθηκε συγγνώμη.

Ως εκ τούτου, οι χαρακτηρισμοί, “Greek Mafia” και “ομάδα εκβιαστών”, δεν έχουν καμία σχέση με κανέναν από τους διαγραφέντες ή κάποιον άλλον από την Κοινοβουλευτική Ομάδα μας.

Βασίλειος Στίγκας

Πρόεδρος της Κ.Ο. των Σπαρτιατών ”

Αθήνα 984

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα