back to top
21.5 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

21.5 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Χ. Κυρίτση: θέλουμε να συνεισφέρουμε στην προσπάθεια για μια ακόμα καλύτερη Αθήνα

Διαβάστε επίσης

Η οικονομολόγος Χριστίνα Κυρίτση, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό ΑΘΗΝΑ ΨΗΛΑ, μίλησε στον Αθήνα 984 και στην Σοφία Μπερετάνου για τους λόγους που την κάνουν να θέλει να προσφέρει στην Αθήνα.

«Μένω πολλά χρόνια στου Γκύζη. Επέλεξα αυτή τη γειτονιά για να μεγαλώσω τα παιδιά μου και έχω κάθε λόγο να θέλω να συνεισφέρω στην προσπάθεια να τη δω να βελτιώνεται και να ομορφαίνει ακόμα πιο πολύ, όπως ολόκληρη η Αθήνα.
Κάθε ενέργειά μου μέσα από τον συνδυασμό ΑΘΗΝΑ ΨΗΛΑ αποσκοπεί στη διασφάλιση μιας καλύτερης καθημερινότητας για όλους. Με καθαριότητα παντού και ασφάλεΘια για τους δημότες και τους επισκέπτες της πόλης».

Με εμπειρία στη δουλειά που γίνεται από τον Δήμο Αθηναίων στα σχολεία, υποστηρίζει με όλες της τις δυνάμεις την εκπαιδευτική διαδικασία.

«Κάθε χρόνο φροντίζουμε και εφοδιάζουμε με τα απαραίτητα εργαλεία τους δασκάλους και τους διευθυντές ώστε να διευκολύνουμε το έργο τους να γίνει πιο ενδιαφέρουσα και αποτελεσματική η εκπαιδευτική διαδικασία»

Για την 7η δημοτική κοινότητα τόνισε πως όλοι εργάστηκαν σκληρά
την τελευταία τετραετία ώστε να εκσυγχρονιστούν τα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

«Τοποθετήσαμε προτζέκτορες και ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε κάθε αίθουσα διδασκαλίας. Εγκαταστήσαμε σετ ρομποτικής και σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού αναπτύξαμε ένα πρόγραμμα εικονικής πραγματικότητας που επιτρέπει στους μαθητές να ταξιδέψουν στο χρόνο και να μεταφερθούν -με τη χρήση ειδικής κάσκας- στην αρχαία Ελλάδα για να δουν το εργαστήρι του σπουδαίου γλύπτη Φειδία, που φιλοτέχνησε το χρυσελεφάντινο άγαλμα της θεάς Αθηνάς. Και θέλουμε να συνεχίσουμε με στόχο να κάνουμε ακόμη περισσότερα» κατέληξε κλείνοντας  η κυρία Κυρίτση.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα