back to top
21.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

21.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 18:00

Διαβάστε επίσης

Ήχησε το 112 στα κινητά τηλέφωνα των κατοίκων της Λάρισας και της Εύβοιας , ενόψει της επερχόμενης κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξει τη χώρα από τη Δευτέρα. Στο μήνυμα γίνεται αναφορά για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις) από τις πρωινές ώρες της Δευτέρας και για τα επόμενα δύο 24ωρα στην περιοχή σας.

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία και οι δημόσιες υπηρεσίας από αύριο Δευτέρα έως και την Τετάρτη στην Περιφέρεια της Θεσσαλίας ενόψει της επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων σύμφωνα με απόφαση της Πολιτικής Προστασίας κατά τη διάρκεια ευρείας σύσκεψης . Επίσης στη Λάρισα μεταβαίνει σήμερα ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας, ενόψει της επιδείνωσης του καιρού στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, .

Σε ετοιμότητα και οι ‘Ενοπλες Δυνάμεις στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, σε πλήρη συντονισμό με την Πολιτική Προστασία, ενώ, παράλληλα, συνεχίζουν να συνδράμουν στις πληγείσες από την κακοκαιρία «Daniel» περιοχές

“Τις επόμενες ημέρες ο κρατικός μηχανισμός θα βρίσκεται και πάλι επί ποδός διότι οι μετεωρολόγοι μας προειδοποιούν για φαινόμενα βροχής στη δυτική και κεντρική Ελλάδα” αναφέρει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο καθιερωμένο εβδομαδιαίο μήνυμά του στο facebook και επισημαίνει ότι “η τραυματισμένη Θεσσαλία πρέπει να δείξει ιδιαίτερη επαγρύπνηση. Θα είμαστε δίπλα της” συμπληρώνει

Ο πρωθυπουργός τονίζει επίσης ότι το Market Pass θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος του έτους, αλλά μόνο για όλη τη Θεσσαλία, πλημμυρόπληκτες κοινότητες της Φθιώτιδας της Βοιωτίας, και τον Έβρο με διπλασιασμό του μηνιαίου ποσού. Ωφελούμενα θα είναι περίπου 280.000 νοικοκυριά με 740.000 μέλη

 

Μεγάλη είναι η συμμετοχή και στον δεύτερο γύρο των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη προέδρου, ανάμεσα στον Στέφανο Κασσελάκη και την Έφη Αχτσιόγλου, καθώς ξεπέρασαν τις 100.000 οι ψηφοφόροι που πήγαν στην κάλπη. Συγκεκριμένα με βάση τα τελευταία στοιχεία, μέχρι τις 17:00 είχαν ψηφίσει περίπου 102.000 άτομα, αριθμός υψηλότερος από όσους είχαν ψηφίσει μέχρι την ίδια ώρα την προηγούμενη εβδομάδα, στον πρώτο γύρο των εκλογών. Οι κάλπες θα κλείσουν στις 8 το βράδυ -εκτός αν δοθεί παράταση, όπως έγινε και την προηγούμενη Κυριακή- και το αποτέλεσμα θα το μάθουμε περίπου δύο ώρες μετά.

Στην Καισαριανή ψήφισε νωρίτερα o Αλέξης Τσίπρας. Σε δήλωσή του υπογράμμισε με έμφαση ότι οι μεγάλοι αγώνες δεν είναι οι εσωκομματικοί και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ενωμένος θα στηρίξει την κοινωνία.

 

Ανοίγει αύριο η πλατφόρμα id.gov.gr για τις νέες ταυτότητες . Με τον τρόπο αυτό οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να προγραμματίζουν ψηφιακά τα ραντεβού τους, με τη διαθεσιμότητα να ξεκινά από την Τρίτη 26/9/23, για την έκδοση νέων τύπου ταυτοτήτων ή την αντικατάστασή τους λόγω μεταβολής των στοιχείων, λήξης ισχύος, φθοράς ή παλαιότητας

Συνεχίζεται και σήμερα στο Πεδίον του Άρεως το πρώτο φεστιβάλ φιλοζωίας το woof festival, με τη συμμετοχή φιλοζωικών σωματείων, κτηνιάτρων και εκπαιδευτών. Η μεγάλη γιορτή για τους τετράποδους φίλους και τους συνοδούς τους, θα ολοκληρωθεί με μία μεγάλη συναυλία, στις 8.30 το βράδυ.

Για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, παίζουν:

Ολυμπιακός – Κηφισιά, 2-0 στο ημίχρονο

Άρης – Παναιτωλικός, 1-0 στο 33’

Στις 8: Βόλος – Αστέρας Τρίπολης

και στις 8 και μισή: ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ.

Και ο καιρός…

Λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές, για αύριο στην Αττική. Σποραδικές καταιγίδες πιθανόν να εκδηλωθούν κυρίως στα δυτικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα