back to top
20.3 C
Athens
Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2024

20.3 C
Athens
Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2024

Α. Εσκενάζυ: Σε δύσκολες και σκοτεινές εποχές πρέπει όλοι να υπηρετούμε τη Δημοκρατία

Διαβάστε επίσης

Ο δημοφιλής ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζυ, ρίχνεται στη μάχη των Περιφερειακών εκλογών και κατέρχεται ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στον Βόρειο Τομέα της Αττικής με τον συνδυασμό του έμπειρου στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Γιώργου Ιωακειμίδη, ο οποίος έχει διατελέσει επί χρόνια Δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη.

Ο ίδιος, μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στους Αθηνά Κορλίρα και Γιάννη Παπαγεωργίου, αναφέρθηκε στην υποψηφιότητά του λέγοντας ότι δεν είναι αυτοσκοπός η εκλογή του, αντιθέτως, σύμφωνα με τον ίδιο, στόχος του είναι να συμβάλει με την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο στην ενίσχυση του συνδυασμού «Αττικός Κύκλος Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης».

«Η ζωή μου αφορούσε πάντοτε το γίγνεσθαι και όχι το φαίνεσθαι και επειδή το γίγνεσθαι του Γιώργου Ιωακειμίδη είναι γνωστό από τη θητεία του στη Νίκαια, εκεί ακριβώς εστιάζω, σε έναν άξιο υποψήφιο Περιφερειάρχη», σημείωσε.

Σύμφωνα με τον κ. Εσκενάζυ, η ανεξάρτητη- υπερκομματική υποψηφιότητα του κ. Ιωακειμίδη, συνιστά απόδειξη πως η αυτοδιοίκηση αποτελεί πρόσφορο έδαφος για συγκλίσεις, συναινέσεις και συνεργασίες προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος.

«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι ανεξάρτητη. Δεν γκρεμίζουμε για να φτιάξουμε κάτι από τη αρχή, συνεχίσουμε και αναβαθμίσουμε ότι καλό μπορεί να έγινε. Προσωπικά είμαι υπέρ της συνεργασίας. Πρέπει όλες οι δυνάμεις να συνεργάζονται γιατί αυτό είναι το μεγαλείο της δημοκρατίας την οποία σε δύσκολες και σκοτεινές εποχές πρέπει όλοι να υπηρετούμε», επισήμανε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα