back to top
27 C
Athens
Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024

27 C
Athens
Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024

Κ. Βαζέχα :Η Αθήνα χρειάζεται περισσότερους αθλητικούς χώρους και γήπεδα που θα παρέχουν ασφάλεια

Διαβάστε επίσης

Ο Κριστόφ Βαζέχα κόσμησε επί σειρά ετών με την παρουσία και τις επιδόσεις του τα γήπεδα.

Πρώτος σκόρερ όλων των εποχών για τον Παναθηναϊκό με 319 γκολ σε 553 επίσημους αγώνες με τη φανέλα του «τριφυλλιού», επίδοση που τον κατατάσσει στην κορυφή των σκόρερ όλων των εποχών στην ιστορία του συλλόγου και στη δεύτερη θέση στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, πίσω από τον Θωμά Μαύρο.

Αυτή τη φορά, αποφάσισε να σκοράρει και σε έναν άλλο χώρο, αυτόν της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς κατεβαίνει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων με τον Κώστα Μπακογιάννη.

Η διάθεσή του να προσφέρει στον τόπο που ζει εδώ και πολλά χρόνια και που τον αισθάνεται πλέον πατρίδα του αλλά και η αγάπη που έχει εισπράξει στην Ελλάδα, είναι οι σημαντικότεροι παράγοντες που τον ώθησαν στο να πάρει την απόφαση να ενισχύσει με την παρουσία του το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΑΘΗΝΑ ΨΗΛΑ», όπως εξήγησε μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στον Μιχάλη Λεάνη.

«Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην Ελλάδα γνώρισα την αγάπη όχι μόνο του κόσμου του Παναθηναϊκού αλλά όλων των φιλάθλων, από αντίπαλες ομάδες και αυτό είναι το πιο σημαντικό για έναν αθλητή. Γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματά της πόλης και θέλω μέσα από τη συνεργασία μου με ανθρώπους με τους οποίους έχουμε την ίδια φιλοσοφία, να βοηθήσω όσο μπορώ ώστε να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο η εικόνα της και να πάει ακόμη πιο …ψηλά», τόνισε.

Ο Κριστόφ Βαζέχα, κατέχει όσο λίγοι το κομμάτι του αθλητισμού και σε αυτόν ακριβώς τον τομέα επιθυμεί να προσφέρει με τις γνώσεις και την εμπειρία του, σε περίπτωση εκλογής του.

«Η Αθήνα χρειάζεται περισσότερους αθλητικούς χώρους και γήπεδα που θα παρέχουν ασφάλεια ώστε να μπορούν τα νέα παιδιά να απολαμβάνουν μια ποιοτική προπόνηση. Δυστυχώς, ζούμε σε εποχές που ο αθλητισμός δεν συγκαταλέγεται στις προτεραιότητες της νεολαίας και ο μόνος τρόπος για να γυρίσουν τα νέα παιδιά στα γήπεδα για να αθληθούν είναι να τους προσφέρουμε αξιοπρεπείς εγκαταστάσεις», υπογράμμισε.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό για το οποίο επισήμανε ότι ο κόσμος της ομάδας το περιμένει με ανυπομονησία, προσθέτοντας παράλληλα ότι είναι θα είναι ένα στολίδι για την περιοχή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα