back to top
22.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

22.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Σε ποιες περιοχές είναι κλειστά σήμερα τα σχολεία – Που θα γίνει τηλεκπαίδευση

Διαβάστε επίσης

Σε όλες τις περιοχές της χώρας που έχουν πληγεί από πλημμυρικά φαινόμενα τα σχολεία θα παραμείνουν και σήμερα κλειστά . Στον Βόλο όπου οι κάτοικοι πέρασαν μια εφιαλτική νύχτα θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία καθώς επίσης σε Αλμυρό, Νότιο Πήλιο, Ζαγορά και Σκιάθο.

Επίσης δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία στις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές της Εύβοιας δηλαδή στους Δήμους Μαντουδίου, Λίμνης, Αγίας Άννας, Ιστιαίας Αιδηψού, στην Εύβοια.

Στα Τρίκαλα μέσω τηλεκπαίδευσης θα γίνουν τα μαθήματα στο Γυμνάσιο Αμπελακίων ενώ θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία στον Παλαμά Καρδίτσας . Από εχθές ο δήμος Τρικκαίων ανακοίνωσε ότι  σήμερα Πέμπτη τα σχολεία θα ανοίξουν κανονικά μετα το πέρας της κατάστασης ετοιμότητας στην οποία βρέθηκε ο δήμος  για το προηγούμενο τριήμερο.

Οι μαθητές της Χρυσομηλιάς, που δεν μπορούν να μετακινηθούν στα σχολεία της Καλαμπάκας θα παρακολουθήσουν επίσης μαθήματα μέσω τηλεκπαίδευσης.

Κανονικά λειτουργούν τα σχολεία σήμερα σε Λάρισα, Λαμία Τρίκαλα, Φάρσαλα, Μετέωρα που χθες έκλεισαν λόγω της κακοκαιρίας Elias.

 

Αθήνα 984

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα