back to top
31.7 C
Athens
Παρασκευή, 16 Αυγούστου, 2024

31.7 C
Athens
Παρασκευή, 16 Αυγούστου, 2024

Γ. Βουλγαράκης: Δείγμα πολιτισμού το γεγονός ότι τα αδέσποτα έχουν δικό τους καταφύγιο και κτηνιατρείο

Διαβάστε επίσης

«Η παρούσα δημοτική αρχή έχει κάνει ένα μεγάλο και σπουδαίο έργο και αυτός είναι ο λόγος  που αποδέχτηκα να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Κώστα Μπακογιάννη, δήλωσε στον Αθήνα 9.84 και στις Ελεωνόρα Ορφανίδου και Ελευθερία Κουμάντου, ο Γιώργος Βουλγαράκης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό “Αθήνα Ψηλά”.

«Αυτό το έργο πρέπει να συνεχιστεί για να μπορέσουμε να πάμε την Αθήνα σε ένα καλύτερο επίπεδο», πρόσθεσε.
Υπογράμμισε ότι η Αθήνα είναι μια δύσκολη πόλη που πάντα χρειάζεται το κάτι παραπάνω.
«Η Αθήνα είναι μια δύσκολη πόλη, χρειάζεται συνεχώς παρεμβάσεις προκειμένου να είναι σε καλή κατάσταση. Στον τομέα της καθημερινότητας του πολίτη, ό,τι και να κάνει κάποιος, πάντα θα πρέπει να κάνει και κάτι παραπάνω, αυτό δεν σταματάει ποτέ».
Ο Γιώργος Βουλγαράκης χαρακτήρισε δείγμα πολιτισμού το γεγονός ότι τα  αδέσποτα ζώα έχουν πλέον το δικό τους καταφύγιο και το δικό τους δημοτικό κτηνιατρείο.
«Η Αθήνα δεν είχε, για πολλά χρόνια, χώρο που να φιλοξενεί αδέσποτα ζώα και τώρα απέκτησε. Το να υπάρχει ένα καταφύγιο αδέσποτων ζώων, όπως τώρα  στον Βοτανικό και ένα δημοτικό κτηνιατρείο, που επίσης δεν υπήρχε, είναι για εμάς τους ζωόφιλους σπουδαίο, είναι δείγμα πολιτισμού».

Τέλος σχολιάζοντας την κακοκαιρία που έπληξε τη Θεσσαλία και απαντώντας παράλληλα στο κατά πόσο μπορεί η Αθήνα να αντιμετωπίσει ακραίες καιρικές καταστάσεις, τόνισε: «Αυτό που έγινε στην Θεσσαλία ουσιαστικά ήταν ο κατακλυσμός του Νώε. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσε κάποιος δήμος, σε οποιοδήποτε κράτος του κόσμου, να ανταπεξέλθει. Φοβάμαι ότι εάν αυτός ο όγκος του νερού είχε πέσει στη πόλη μας θα υπήρχαν θύματα σε υπόγεια και δεν θα το  είχαμε πάρει καν χαμπάρι. Δεν μιλάμε για μια μπόρα, μιλάμε για κάτι εξαιρετικά σπάνιο, συνεπώς επί αυτού του θέματος δεν μπορούμε να πούμε και πολλά. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι μια πόλη δεν πρέπει να προετοιμάζεται». 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα