back to top
31.7 C
Athens
Παρασκευή, 16 Αυγούστου, 2024

31.7 C
Athens
Παρασκευή, 16 Αυγούστου, 2024

Ν. Αραμπατζή: “Αθήνα Ψηλά” δεν είναι μόνο το σύνθημα μας είναι ο στόχος μας

Διαβάστε επίσης

“Αθήνα Ψηλά” δεν είναι μόνο ένα σύνθημα είναι ο στόχος μας, δήλωσε στον Αθήνα 9.84 η πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ και εκ νέου υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη, Νίκη Αραμπατζή.

«Κατέβηκα στις εκλογές για να προσφέρω λύσεις σε υπαρκτά προβλήματα στην πόλη μας, να καταφέρω να διευκολύνω με τη δουλειά μου, την καθημερινότητα των κατοίκων της Αθήνας –και στις 7 δημοτικές κοινότητες, και στις 129 γειτονιές της» τόνισε και πρόσθεσε:
Η δεύτερη θητεία προσφέρεται για τις μεγάλες τομές: «Μπορούμε να συζεύξουμε την έννοια του λαϊκού πολιτιστικού προγράμματος και τις ανάγκες της γειτονιάς, με τον κοσμοπολιτισμό που συνεπάγεται μια πρωτεύουσα που λέγεται Αθήνα».

Παρουσιάζοντας το έργο της στο Δήμο Αθηναίων η Νίκη Αραμπατζή αναφέρθηκε στα δυο χαρτοφυλάκια που κλήθηκε να διαχειριστεί. Τον  Αθήνα 9.84, και στη συνέχεια τον ΟΠΑΝΔΑ.

«Τα δύο πρώτα χρόνια στο τιμόνι του Αθήνα 9.84, προσπαθήσαμε, στη κρίση της πανδημίας, να έχουμε γρήγορα αντανακλαστικά και την κρίση να την κάνουμε ευκαιρία.
Προσπαθήσαμε να κάνουμε τον Αθήνα 9.84  ένα ραδιόφωνο πόλης, δηλαδή να μπορεί ο κάθε δημότης, από κάθε δημοτική κοινότητα, να έχει φωνή. Παράλληλα την περίοδο της πανδημίας είμασταν ο μοναδικός ραδιοφωνικός σταθμός ο οποίος είχε τα μηνύματα για το “Μένουμε Σπίτι”, όλες τις οδηγίες για το πως πρέπει να κυκλοφορούμε, αλλά και τα μηνύματα για τους εμβολιασμούς σε 18 ξένες γλώσσες για όλους τους συμπολίτες μας τους οποίους εκείνη την περίοδο μόνο εμείς θυμηθήκαμε ότι πρέπει να ενημερώσουμε.
Δεν  μένουν μόνο Έλληνες στην Αθήνα. Η Αθήνα είναι πολυπολιτισμική πόλη και ο σταθμός της πόλη απευθύνεται σε όλους».

Κάνοντας έναν μικρό απολογισμό για τη θητεία της στον ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης η κυρία Αραμπατζή τόνισε: Ο Αθήνα 9,84 κατάφερε να κάνει μια πλεονασματική διαχείριση και την ίδια ώρα πρόσφερε υπεύθυνη, ψύχραιμη ενημέρωση και πέτυχε μια πρωτόγνωρη εξωστρέφεια, όντας μάλιστα σε συνθήκες υγειονομικής κρίσης και εγκλεισμού στην πολιτιστική πρωτοπορία»
.Για τη θητεία και το έργο της στον  Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων, η Νίκη Αραμπατζή επισήμανε μεταξύ άλλων:
«Ο ΟΠΑΝΔΑ, που υπηρέτησα και υπηρετώ την τελευταία διετία είναι ένας γίγαντας, καθώς είναι τρεις οργανισμοί σε έναν.  Η φιλοσοφία μας είναι Αθήνα δεν είναι μόνο το κέντρο. Η Αθήνα για εμάς είναι οι 129 γειτονιές της. Αυτό που εγώ προσπάθησα να κάνω στον ΟΠΑΝΔΑ  ήταν να δώσουμε ζωή σε όσο το δυνατόν περισσότερες γειτονιές μπορούσαμε και αυτό το κάναμε πράξη με το Φεστιβάλ και τον θεσμό που δημιουργήσαμε το καλοκαίρι με το πρόγραμμα “Ολη η Αθήνα μια σκηνή” όπου σε περισσότερα από 60 σημεία σε όλη τη πόλη, σε κάθε δημοτική κοινότητα, προσπαθήσαμε και φέραμε δωρεάν σε όλους τους δημότες και τους κατοίκους πολιτιστικά δρώμενα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα