back to top
33 C
Athens
Παρασκευή, 16 Αυγούστου, 2024

33 C
Athens
Παρασκευή, 16 Αυγούστου, 2024

Άιντραχτ στους οπαδούς της: «Μην πάτε στην Τούμπα χωρίς εισιτήριο»

Διαβάστε επίσης

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης προειδοποιεί τους οπαδούς τους να μην προσεγγίσουν το γήπεδο του ΠΑΟΚ, αν δεν έχουν εισιτήριο για το παιχνίδι της Πέμπτης.

Η γερμανική ομάδα, οι οποία διέθεσε όλα τα εισιτήρια που είχε στην κατοχή της για τις ανάγκες των οπαδών της, ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την 2η αγωνιστική του Conference League, εφιστά την προσοχή όλων για την παρουσία τους στη Θεσσαλονίκη. Προειδοποιεί επιπλέον, ότι όσοι δεν έχουν εισιτήριο να μην πλησιάσουν στο γήπεδο.

“Τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί, γι’ αυτό και δε θα υπάρχει ανοικτό εκδοτήριο. Δε θα επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο σε φιλάθλους που δε θα έχουν εισιτήρια. Το γήπεδο θα ανοίξει τις πόρτες του δύο ώρες πριν από τη σέντρα, ωστόσο, ο χώρος των φιλοξενούμενων θα ανοίξει με την άφιξη των πρώτων πούλμαν.

Θα υπάρχουν διπλοί έλεγχοι των εισιτηρίων στην είσοδο, ενώ απαγορεύεται η κατοχή αλκοόλ. Η ελληνική αστυνομία μπορεί να γίνει πολύ αυστηρή” προειδοποιεί η διοίκηση της ομάδα της Φρανκφούρτης, η οποία είναι πολύ προσεκτική με τις μετακινήσεις των οπαδών της μετά από αυτό που συνέβη τον Απρίλιο του 2022, όταν περισσότεροι από 30.000 εμφανίστηκαν ξαφνικά στην έδρα της Μπαρτσελόνα.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα