back to top
22.4 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

22.4 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Σάκκαρη: Στο κυνήγι του Top 8 μέσω Πεκίνου

Διαβάστε επίσης

Η Μαρία Σάκκαρη αγωνίζεται στο Πεκίνο και εκτός από την διάκριση, κυνηγάει την είσοδο της στο Top 8, για να λάβει μέρος στα WTA Finals.

Μετά τον αποκλεισμό της Ζαμπέρ στο Πεκίνο, η Σάκκαρη έχει μια καλή ευκαιρία να μπει στο Top 8 του Race από αυτή την εβδομάδα, ενώ μπορεί να φτάσει ακόμα και στο Νο.6.

Η Μαρία προκρίθηκε στη φάση των “16” του China Open, σε αντίθεση με την Ζαμπέρ που αποκλείστηκε στον 2ο γύρο. Επίσης η Μούτσοβα δεν αγωνίζεται στο Πεκίνο και είναι οι δυο παίκτριες που βρίσκονται μπροστά της στο Race, στο Νο.7 και στο Νο.8 αντίστοιχα.

Με τη νίκη της η Σάκκαρη έφτασε τους 3.150 βαθμούς, μειώνοντας τη διαφορά της στους 500 βαθμούς από τη Μούτσοβα και στους 510 από την Ζαμπέρ.

Αν προκριθεί στον τελικό του China Open, θα καταφέρει να ξεπεράσει και τις δυο και να βρεθεί στο Νο 6 του Race. Στο Νο 6 θα είναι και αν κερδίσει τον τίτλο, αλλά με κατάκτηση θα πλησιάσει πάρα πολύ κοντά στη μαθηματική πρόκριση στο WTA Finals.

Αν φτάσει μέχρι τα ημιτελικά, θα παραμείνει στο Νο 9, αλλά θα μειώσει τη διαφορά της στους 230 βαθμούς από την Μούτσοβα, στους 240 από τη Ζαμπέρ, ενώ αν προκριθεί στα προημιτελικά, θα μειώσει στους 405 βαθμούς από την Μούτσοβα και στους 415 από τη Ζαμπέρ.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα