back to top
19.9 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

19.9 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Στην Τιφλίδα ο Ολυμπιακός, με Μπαρτσελονέτα στη Βάρη η Βουλιαγμένη

Διαβάστε επίσης

Στην Γεωργία αγωνίζεται σήμερα ο Ολυμπιακός, αντιμετωπίζοντας τη Ντιναμό Τιφλίδας, για τη 2η αγωνιστική του Β΄ ομίλου του Champions League υδατοσφαίρισης ανδρών. Η Βουλιαγμένη, από τη μεριά της, φιλοξενεί το Σάββατο στη Βάρη την Μπαρτσελονέτα και αναζητά το πρώτο θετικό αποτέλεσμά της στον Δ΄ όμιλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ευρισκόμενος σε έναν δύσκολο όμιλο και έχοντας ήδη μία απώλεια βαθμού στην πρεμιέρα, όπου νίκησε στα πέναλτι τη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ στον Πειραιά, ο Ολυμπιακός χρειάζεται οπωσδήποτε μία «καθαρή» νίκη στην Τιφλίδα, απέναντι στην ασθενέστερη ομάδα του Β΄ ομίλου. Ο Χέρβο Κόλιανιν καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς χωρίς τον Μάρτον Βάμος, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και πέρυσι στη φάση των ομίλων, με τον Ολυμπιακό να πετυχαίνει δύο εύκολες νίκες, 19-10 στον Πειραιά και 21-9 στην Τιφλίδα. Διαιτητές θα είναι ο Ισραηλινός Μάταν Σβαρτς και ο Κροάτης Τόμισλαβ Τσόπιτς.

Σαφώς πιο δύσκολο έργο περιμένει τη Βουλιαγμένη, που υποδέχεται το Σάββατο (7/10, 19:00) την Μπαρτσελονέτα, στο κολυμβητήριο «Κύπρος» της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, στη Βάρη. Μετά την ήττα της πρεμιέρας από τη Μαρσέιγ στη Γαλλία, ο ΝΟΒ θα αναζητήσει τους πρώτους βαθμούς του απέναντι στο λογικό φαβορί του Δ΄ ομίλου, που ξεκίνησε με πολύ άνετη νίκη (16-6) επί της Σπαντάου.

Η ομάδα του Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς πέρυσι εξέπληξε τους πάντες φτάνοντας ως την τετράδα (ηττήθηκε μάλιστα από τους Καταλανούς στον «μικρό» τελικό του final-8 με 14-13 στα πέναλτι), αλλά φέτος είναι σχετικά αποδυναμωμένη και ήδη, πέραν της ήττας στη Μασσαλία, έχασε και στο ελληνικό πρωτάθλημα από τον Πανιώνιο.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Γερμανός Φρανκ Ομε και ο Γάλλος Σεμπαστιάν Ντερβιέ.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα