back to top
34.5 C
Athens
Τετάρτη, 7 Αυγούστου, 2024

34.5 C
Athens
Τετάρτη, 7 Αυγούστου, 2024

Βαθμολογία UEFA: Η Ελλάδα ανεβαίνει

Διαβάστε επίσης

Με τη νίκη του ΠΑΟΚ και τις ισοπαλίες των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, η Ελλάδα τα πήγε αρκετά καλά στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των Europa και Conference League.

Μάλιστα, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου τους ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» πραγματοποιώντας μία πολύ σημαντική νίκη, τη δεύτερή του στον όμιλο, η οποία τον φέρνει αγκαλιά με την πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference.

Τα αποτελέσματα αυτά προσέφεραν συνολικά στη χώρα μας 1000 βαθμούς στην ειδική βαθμολογία της UEFA. Η συγκεκριμένη επίδοση είναι μικρότερη από εκείνη της πρώτης αγωνιστικής καθώς τότε οι τρεις νίκες των ελληνικών ομάδων είχαν αποτυπωθεί συνολικά σε 1200 βαθμούς.

Έτσι, η Ελλάδα παραμένει στην 19η θέση έχοντας συνολικά 25.325 βαθμούς. Αξίζει να σημειωθεί πως ξεχωριστή σημασία είχε η ισοπαλία του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα αφού το Ισραήλ βρίσκεται ακριβώς πάνω από την Ελλάδα και συγκεκριμένα στην 18η θέση με 26.375 βαθμούς. Η δεύτερη εκπρόσωπος του Ισραήλ, Μακάμπι Τελ Αβίβ, ηττήθηκε στο Βέλγιο από την Γάνδη.

Η βαθμολογία της UEFA από τη θέση 12έως τη θέση 22:

Βαθμολογία UEFA: Ανεβαίνει η Ελλάδα

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα